Detaylar
Kim cevapladı?Elimde .psd dosyası var, onu da kaydettim.@Oltran, güzel olmuş elinize sağlık hocam.
Tavsiye olarak alttaki 19 Mayıs yazısı biraz garip durmuş. Bence onu kaldırıp üst kısma Atatürk'ün gençlik ile ilgili bir sözünü yazıp altına imzasını atmanız daha iyi olacaktır. Olmasa da olur bu arada beğendim yine de.
Düzenlerim
O bana da tuhaf gelmişti işin açıkçası ama aklıma fikir gelmediği için öyle bırakmıştım.
Öneri için sağ olun .
Hocam fotoğraf güzel ama boş tabanın üstünde durması biraz saçma geldi. Sanki taşları rasgele oraya koymuşlar gibi.
- Makaleler
- 14
Ben bir amatörlük göremiyorum kral. İzninle Instagram'da kullanacağım 
Son düzenleme:
Sol alttaki yazı ve imza kaldırılırsa daha sade ve güzel olur bence.
- Makaleler
- 14
Mantıklı. Daha çok amaçla kullanılır hale gelir. Özel güne göre yazı sonradan eklenir.Sol alttaki yazı ve imza kaldırılırsa daha sade ve güzel olur bence.
Çok teşekkür ederim, credit eklemeniz de büyük incelik
Öneri için sağ olun hocam ancak bu şekilde kalmasından yanayım, düzenlersem çok karışıklık olur.Sol alttaki yazı ve imza kaldırılırsa daha sade ve güzel olur bence.
Ancak bir daha konu açarsam böyle dediklerinizi dikkate alıp tasarlarım, cansınız <3
- Makaleler
- 14
Instagram filtreleri ile oynayarak edindiğim farklı renkler: Ludwig filtresi + Ayarlamalar
2
29422
Ziyaretçi
19 Mayıs yazısı çok sırıtıyor orada, onun dışında enfes olmuş.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Elektronik ASUS ROG Pelta kablosuz gaming kulaklık cashback ile 4.263 TL
- RapidLemming955
-