O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.600 9 Ocak 2025 #1 Ses efekti - Yapay Zeka Fotoğraf - Yapay Zeka Canlandırma - Yapay Zeka Nasıl olmuş arkadaşlar? Denemelerim arasında en başarılısı ve gerçekçisi bu diye düşünüyorum. Ya siz?
Ses efekti - Yapay Zeka Fotoğraf - Yapay Zeka Canlandırma - Yapay Zeka Nasıl olmuş arkadaşlar? Denemelerim arasında en başarılısı ve gerçekçisi bu diye düşünüyorum. Ya siz?
F fatih terim Uzman Katılım 22 Kasım 2024 Mesajlar 426 Çözümler 4 Beğeniler 107 9 Ocak 2025 #2 Oltran dedi: Ses efekti - Yapay Zeka Fotoğraf - Yapay Zeka Canlandırma - Yapay Zeka Nasıl olmuş arkadaşlar? Denemelerim arasında en başarılısı ve gerçekçisi bu diye düşünüyorum. Ya siz? Genişletmek için tıkla... Nasıl yapılıyor bunlar?
Oltran dedi: Ses efekti - Yapay Zeka Fotoğraf - Yapay Zeka Canlandırma - Yapay Zeka Nasıl olmuş arkadaşlar? Denemelerim arasında en başarılısı ve gerçekçisi bu diye düşünüyorum. Ya siz? Genişletmek için tıkla... Nasıl yapılıyor bunlar?
7 7659 Becerikli Katılım 15 Haziran 2024 Mesajlar 178 Beğeniler 133 9 Ocak 2025 #3 Oltran dedi: Ses efekti - Yapay Zeka Fotoğraf - Yapay Zeka Canlandırma - Yapay Zeka Nasıl olmuş arkadaşlar? Denemelerim arasında en başarılısı ve gerçekçisi bu diye düşünüyorum. Ya siz? Genişletmek için tıkla... 3. kısımda kürsüde konustugu sırada sağ eli absürt durumlara girmese gercek bu derdim harbiden.
Oltran dedi: Ses efekti - Yapay Zeka Fotoğraf - Yapay Zeka Canlandırma - Yapay Zeka Nasıl olmuş arkadaşlar? Denemelerim arasında en başarılısı ve gerçekçisi bu diye düşünüyorum. Ya siz? Genişletmek için tıkla... 3. kısımda kürsüde konustugu sırada sağ eli absürt durumlara girmese gercek bu derdim harbiden.
KS KS O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.600 9 Ocak 2025 #4 7659 dedi: 3. kısımda kürsüde konustugu sırada sağ eli absürt durumlara girmese gercek bu derdim harbiden. Genişletmek için tıkla... Onu fark ettim ancak bariz gözükmüyor diye düşünüyorum.
7659 dedi: 3. kısımda kürsüde konustugu sırada sağ eli absürt durumlara girmese gercek bu derdim harbiden. Genişletmek için tıkla... Onu fark ettim ancak bariz gözükmüyor diye düşünüyorum.
Violence Çalışkan Katılım 2 Ocak 2025 Mesajlar 29 Beğeniler 30 9 Ocak 2025 #5 Hiç hoşuma gitmiyo şu tarz AI videoları, saçma ve gereksiz.
KS KS O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.600 9 Ocak 2025 #6 Violence dedi: Saçma ve gereksiz. Genişletmek için tıkla... Sebebini sorabilir miyim?
nisaa Üstün Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 1.321 Makaleler 3 Çözümler 10 Beğeniler 1.105 9 Ocak 2025 #7 Oltran dedi: Onu fark ettim ancak bariz gözükmüyor diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Çok güzel olmuş hocam, ilk izlediğimde ben fark etmemiştim arkadaş söylemese haberim olmayacaktı diyebilirim. Bence de bariz değil.
Oltran dedi: Onu fark ettim ancak bariz gözükmüyor diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Çok güzel olmuş hocam, ilk izlediğimde ben fark etmemiştim arkadaş söylemese haberim olmayacaktı diyebilirim. Bence de bariz değil.
Dutch Başarılı Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 47 Çözümler 1 Beğeniler 15 10 Ocak 2025 #8 Güzel olmuş. Bunları hangi uygulamalarla yapıyorsunuz bilgilendirirseniz sevinirim.