Atatürk'e hakarete neden sessiz kalınıyor?

Tek kelime ile "APK" .

Yine de birisine hakaret etmek örneğin şerefsiz demek o kişiyi şerefsiz yapmaz. Bu yüzden çok da önemli değil hatta bence hakaret diye bir suç olmamalı, çok geniş bir kavram. İsteyen istediği yere çekebilir.

Bu yüzden de ister cumhurbaşkanı ister Atatürk ister peygamber olsun hakaret suçu diye bir şey olmasına gerek yok. Bırakın isteyen istediğini söylesin, o kişiye ceza falan versen de fikri degişmeyecek. Sadece daha da radikalleşecek.

Bizim millet hiçbir şey hak etmiyor ama yine de tarih boyu hep son anda paçayı kurtarmışız ve aynı hatayı 2 yüzyıl sonra bir daha yapmışız.

Hiç de sessiz kalındığını düşünmüyorum. Gayet de yaptırıma tabii tutuluyor hakaret edenler.

Sessiz kalınmıyor mahkemeye verilince kullanıcı verileri meta tarafından verilmiyor, mahkeme kendi yöntemiyle bulursa herhangi bir opsec hatası ya da adamın kendi fotoğrafı varsa keza oda işe yaramaz adam der ben değilim hiçbir şey olmaz, çünkü o zaman ben a kişisini sevmiyorum onun resmiyle ismiyle Instagram açtım Allah'a hakaret ettim adam tutuklanacak bu çok elastik gibi bir yasa düzeni olur, bu yüzden bir şey yapamıyorlar, fakat dışarıda hakaret edenler onlar cidden belli bir görmezden gelicilik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…