Aternos chat'te tuhaf kodlar yazıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hu tao
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 162

Hu tao

Yetkin
Makaleler
1
Yer
Teyvat
Arkadaşlar Aternos'ta hub server yaparken hub mapı kurdum ama op birisi girince chatta tuhaf şeyler yazıyor linkteki logdaki gibi.

https://mclo.gs/fzN3azK

Birisi sunucuyu patlatmaya çalışıyor sanki. Adresi değişip beyaz liste kısmından sadece sunucuda oynayacak kişilerin adlarını yazın. Diğer insanlar giremesin.

Ho.

Birisi sunucuyu patlatmaya çalışıyor sanki. Adresi değişip beyaz liste kısmından sadece sunucuda oynayacak kişilerin adlarını yazın. Diğer insanlar giremesin.

Hocam sunucuya op girince oluyor kendimi op yetkisinden alıyorum gıdıyor ne saçma iş bu.

Ku.

Pardon görmemişim onu. Plugin falan kurulu mu?

Evet hocam küçük çaplı bir hub serveri yapmak istemiştim blockparty ve bedvars modu yaptım (multiverse-Core ile farklı maplar kurdum) ama sadece hub yani ana lobby yoktu internette 2 tane indirdim 2 side aynı sorunu yapıyor.

Sorun yaptığın plugin ile ilgili olmasın? Lobby olmayan başka bir map veya normal dünyada oluyor mu? Dünyaya reset atıp dene bir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…