Uniesse

Uzman
Selam, Aternos'ta bu hatayı alıyorum. Normalde böyle bir hata çıkmıyordu sayfayı yenilemem sonrası oldu. Tarayıcı olarak Google Chrome kullanıyorum ve herhangi bir şekilde reklam engelleyici kullanmıyorum. Bunun sebebi nedir ve eğer varsa çözümü nedir?

1769991509014.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, Aternos'ta bu hatayı alıyorum. Normalde böyle bir hata çıkmıyordu sayfayı yenilemem sonrası oldu. Tarayıcı olarak Google Chrome kullanıyorum ve herhangi bir şekilde reklam engelleyici kullanmıyorum. Bunun sebebi nedir ve eğer varsa çözümü nedir?

Eki Görüntüle 223698
Reklam engelleyici ile beraber kullanmak istiyorsaniz, bilinen çözümlerden biri Firefox + uBO kullanmak.

ViolentMonkey eklentisi ile Bu Scripti kullanin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Chrome bazı reklamları engelliyor. Onlardır veya bir şekilde eklenti kalıntısı falan kalmıştır. False positive de olabilir.

Yardım kısmı muhtemelen buraya atıyor. Adamlar takip zımbırtıları dahil çeşitli potansiyel sebep saymış.

Aternos kullanmak yerine yerel dünyanızı Tailscale kullanarak paylaşmanız daha iyi olur. Aternos'ta hiçbir farm çalışmıyor ve mob cap var. Aternos sadece PvP yapmak için girilir.