Detaylar
Kim cevapladı?Alev alev dışında dinlemem. Benlik değildir. Ha bana kalırsa trap müzikle rap müzik çok ayrı türler. Trap müziğin rap olarak anılması saçma geliyor. Ha trap müziğe karşı mıyım? Hayır. Aksine çok severim. Kısaca en sevdiğim tarzlar rap, trap ve tekno müziktir. Normalde kulağa güzel gelen her müziği dinleriz.
Canepe
Uzman
KHRBR gibi işler yapmış birinin son dönemde Blok3 ile şarkı yapması çok koparttı beni Ati'den. EBO ile yakınlaşması, Vloglarında biraz karakterini ve vizyonunu anlamam vs. örnek verilebilir. Çalma listemde hala Tiki Taka Flow, Gringo gibi şarkıları bulunsa da güncelden çok bir şey dinlemiyorum Ati'den.
Ama yetenekli ve araba müziği konusunda üstüne yok. Arabada dinlemek sarıyor.
Ama yetenekli ve araba müziği konusunda üstüne yok. Arabada dinlemek sarıyor.
Ebo’ya yakın olan kişileri zaten beğenmiyorum. Ancak Motive'yi sevdiğimi ve sıkça dinlediğimi belirtmeliyim kim ne derse desin topluluk Motive'yi popüler kültür kölesi olarak lanse etti, şarkıları bana gayet güzel geliyor. Hala kemik kitlesi olsa da az izlenmeye başlandı hem kendisinden hem Motive'ye bunu yaşatanlardan dolayı. Adam sadece sanatına ve hayatına bakıyor farkındaysanız ne drama'ya giriyor ne de drama yaratıyor sadece Şam ile aralarında ki durum var saymak istersen.
Görkem Say
Üstün
O kim?
Hiç sevmem.Ati242 hakkında ne düşünüyorsunuz? Bana overrated geliyor.