mehmetali Uzman Katılım 10 Aralık 2024 Mesajlar 71 Beğeniler 17 Bugün 12:24 #1 Arkadaşlar, hem dongle hem de fareyi nasıl aynı anda bağlayabilirm ki? Kutudan bir kablo çıktı. Ne yapmam gerek, nasıl güncelleyebilirim? Bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 12:29
Arkadaşlar, hem dongle hem de fareyi nasıl aynı anda bağlayabilirm ki? Kutudan bir kablo çıktı. Ne yapmam gerek, nasıl güncelleyebilirim? Bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
klaizee Yetkin Katılım 9 Ocak 2024 Mesajlar 319 Çözümler 4 Beğeniler 163 Bugün 12:41 #2 Farklı bir kabloyla bağlarsan sorun olmayacaktır. Ve evet ikisini de aynı anda bağlama isteği bana da garip geldi. Artı 0 Eksi
Farklı bir kabloyla bağlarsan sorun olmayacaktır. Ve evet ikisini de aynı anda bağlama isteği bana da garip geldi.
KS KS mehmetali Uzman Katılım 10 Aralık 2024 Mesajlar 71 Beğeniler 17 Bugün 12:44 #3 klaizee dedi: Farklı bir kabloyla bağlarsan sorun olmayacaktır. Ve evet ikisini de aynı anda bağlama isteği bana da garip geldi. Genişletmek için tıkla... Uzun uğraslar sonucu yaptım. İkisini ayrı şekile yapabiliyormuşuz, hallettim. Artı 0 Eksi
klaizee dedi: Farklı bir kabloyla bağlarsan sorun olmayacaktır. Ve evet ikisini de aynı anda bağlama isteği bana da garip geldi. Genişletmek için tıkla... Uzun uğraslar sonucu yaptım. İkisini ayrı şekile yapabiliyormuşuz, hallettim.