iyx Başarılı İlk 1.000! Katılım 19 Aralık 2023 Mesajlar 30 Beğeniler 4 Bugün 15:30 #1 Merhaba, ATK A9 Air fare almıştım, birkaç ay kadar oldu. Farenin kablosu en ufak oynadığında bilgisayardan aygıt bağlantısı kopuyor. Genel olarak kablo kendi halinde dursa da en ufak oynamada çıkması tuhaf geldi, ne önerirsiniz?
Merhaba, ATK A9 Air fare almıştım, birkaç ay kadar oldu. Farenin kablosu en ufak oynadığında bilgisayardan aygıt bağlantısı kopuyor. Genel olarak kablo kendi halinde dursa da en ufak oynamada çıkması tuhaf geldi, ne önerirsiniz?
Shock Blast 39 Başarılı Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 468 Beğeniler 265 Bugün 15:35 #2 iyx dedi: Merhaba, ATK A9 Air fare almıştım, birkaç ay kadar oldu. Farenin kablosu en ufak oynadığında bilgisayardan aygıt bağlantısı kopuyor. Genel olarak kablo kendi halinde dursa da en ufak oynamada çıkması tuhaf geldi, ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Sarj soketi hasar görmüş olabilir , Wraith ile görüşmenizi tavsiye ederim son 2 yıl içerisinde daha insaflı davranıyorlar.
iyx dedi: Merhaba, ATK A9 Air fare almıştım, birkaç ay kadar oldu. Farenin kablosu en ufak oynadığında bilgisayardan aygıt bağlantısı kopuyor. Genel olarak kablo kendi halinde dursa da en ufak oynamada çıkması tuhaf geldi, ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Sarj soketi hasar görmüş olabilir , Wraith ile görüşmenizi tavsiye ederim son 2 yıl içerisinde daha insaflı davranıyorlar.
KS KS iyx Başarılı İlk 1.000! Katılım 19 Aralık 2023 Mesajlar 30 Beğeniler 4 Bugün 15:39 #3 Shock Blast dedi: Sarj soketi hasar görmüş olabilir , Wraith ile görüşmenizi tavsiye ederim son 2 yıl içerisinde daha insaflı davranıyorlar. Genişletmek için tıkla... Örneğin şu an yazılım ayarlarını sıfırlayıp usb 3.2 portuna taktım ve düzeldi, anlayamadım bir türlü neden olduğunu. Tekrarlarsa sanırım dediğiniz gibi geri göndereceğim.
Shock Blast dedi: Sarj soketi hasar görmüş olabilir , Wraith ile görüşmenizi tavsiye ederim son 2 yıl içerisinde daha insaflı davranıyorlar. Genişletmek için tıkla... Örneğin şu an yazılım ayarlarını sıfırlayıp usb 3.2 portuna taktım ve düzeldi, anlayamadım bir türlü neden olduğunu. Tekrarlarsa sanırım dediğiniz gibi geri göndereceğim.