Sadece_Emir Uzman Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 722 Çözümler 2 Beğeniler 416 Yer Adana 15 Mayıs 2026 #61 gcelik dedi: Merhaba, bütçem 2.000 TL. Sadece hikayeli oyunlar oynayacağım. Elim 18 cm ve relaxed claw tutuşa sahibim. Amazon'dan A9 Plus almayı düşünüyorum. Görüşleriniz nelerdir? Daha iyi seçenekler var mı? Genişletmek için tıkla... Arkadaşım, şarjının çok hızlı bittiğini ve sık sık sensörü temizlemek zorunda olduğunu söylemişti. Onunki bozuk olabilir ama.
gcelik dedi: Merhaba, bütçem 2.000 TL. Sadece hikayeli oyunlar oynayacağım. Elim 18 cm ve relaxed claw tutuşa sahibim. Amazon'dan A9 Plus almayı düşünüyorum. Görüşleriniz nelerdir? Daha iyi seçenekler var mı? Genişletmek için tıkla... Arkadaşım, şarjının çok hızlı bittiğini ve sık sık sensörü temizlemek zorunda olduğunu söylemişti. Onunki bozuk olabilir ama.
KS KS G gcelik Çalışkan Katılım 17 Mart 2026 Mesajlar 87 Beğeniler 38 15 Mayıs 2026 #62 A9 Pro aldım, şarjı sanki biraz hızlı gidiyor gibi onun dışında memnunum.
Ceasar128 Uzman Katılım 16 Ağustos 2024 Mesajlar 215 Makaleler 2 Beğeniler 164 15 Mayıs 2026 #63 gcelik dedi: A9 Pro aldım, şarjı sanki biraz hızlı gidiyor gibi onun dışında memnunum. Genişletmek için tıkla... Nereden aldiniz? Var mi stogu belki bende alirim.
gcelik dedi: A9 Pro aldım, şarjı sanki biraz hızlı gidiyor gibi onun dışında memnunum. Genişletmek için tıkla... Nereden aldiniz? Var mi stogu belki bende alirim.
KS KS G gcelik Çalışkan Katılım 17 Mart 2026 Mesajlar 87 Beğeniler 38 15 Mayıs 2026 #64 Ceasar128 dedi: Nereden aldiniz? Var mi stogu belki bende alirim. Genişletmek için tıkla... Wraith'den aldım, stokları şu anda yok. 23 Nisan indirimleri ile almıştım ben.
Ceasar128 dedi: Nereden aldiniz? Var mi stogu belki bende alirim. Genişletmek için tıkla... Wraith'den aldım, stokları şu anda yok. 23 Nisan indirimleri ile almıştım ben.