S Swear Başarılı Katılım 21 Şubat 2024 Mesajlar 29 Beğeniler 9 28 Ocak 2026 #1 Merhaba, bugün A9 Plus aldım. Şarjı 85-90 şu an ama takılma sorunu var. Driver yüklemedim herhangi bir.
Merhaba, bugün A9 Plus aldım. Şarjı 85-90 şu an ama takılma sorunu var. Driver yüklemedim herhangi bir.
KS KS S Swear Başarılı Katılım 21 Şubat 2024 Mesajlar 29 Beğeniler 9 28 Ocak 2026 #11 Alessandro Del Piero dedi: Benim de R1 SE+ da yaşıyordum bu sorunu. Lod ayarını 2mm yaptığımda düzelmişti driverı yükleyin belki düzelir. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi düzeliyor fakat az önce masada oynadığım akıcılık yok cidden mouse pad alacağım. Artı 0 Eksi
Alessandro Del Piero dedi: Benim de R1 SE+ da yaşıyordum bu sorunu. Lod ayarını 2mm yaptığımda düzelmişti driverı yükleyin belki düzelir. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi düzeliyor fakat az önce masada oynadığım akıcılık yok cidden mouse pad alacağım.
ggbye Başarılı Katılım 14 Mart 2025 Mesajlar 3.012 Makaleler 1 Çözümler 4 Beğeniler 1.372 Yer Bursa 28 Ocak 2026 #12 Toby Fox dedi: @ggbye, sensör temizliği demişsiniz önceki cümlenizde. Genişletmek için tıkla... Evet mouse pad kir falan toplaya biliyor. Sigara içilen ortamda kül bile düşüyor. Temizlemesi iyi olacak. Artı 0 Eksi
Toby Fox dedi: @ggbye, sensör temizliği demişsiniz önceki cümlenizde. Genişletmek için tıkla... Evet mouse pad kir falan toplaya biliyor. Sigara içilen ortamda kül bile düşüyor. Temizlemesi iyi olacak.
Alessandro Del Piero Başarılı Katılım 4 Haziran 2025 Mesajlar 1.535 Çözümler 8 Beğeniler 916 28 Ocak 2026 #13 Swear dedi: Dediğiniz gibi düzeliyor fakat az önce masada oynadığım akıcılık yok cidden mouse pad alacağım. Genişletmek için tıkla... Bazı mousepadlar sorunlu oluyor evet. İnternet kafelerde yaşıyordum bu sorunu. Artı 0 Eksi
Swear dedi: Dediğiniz gibi düzeliyor fakat az önce masada oynadığım akıcılık yok cidden mouse pad alacağım. Genişletmek için tıkla... Bazı mousepadlar sorunlu oluyor evet. İnternet kafelerde yaşıyordum bu sorunu.