ATK A9 Ultra fareye kaç tane ve neresine dot skatez takılmalı?

Muhtemelen 3+3 yapıcam hocam fakat merak ettiğimden yine soruyorum üste 4 veya alta 5 önermemenizin sebebi nedir? Hızını mı yavaşlatıyor yoksa farklı bir durum mu var acaba?
Bu boyuttaki bir mouse için fanteziden başka bir şey değil. 4 skatez sizin işaretlediğiniz şekilde hiçbir etkisi olmayacak. Zaten ön kısım çok büyük değil bu sebeple 3 tane yeterli. Alt tarafıda tekrar söylüyorum dengeden emin değilseniz 4, sorun olmaz derseniz 3 adet kullanın.

Kısaca özeleyeyim: 3+3 ve 3+4 şeklinde önermemin nedenleri; fazlasının gereksiz-fantezi olması, mouse boyutları, ekstradan bir şey katacak olmaması.

Anladım hocam sağolun, üste kesinlikle 3 takarım fakat alta da önce 3 denicem eğer rahat etmezsem arttırabilirim. Teşekkürler önerileriniz için.

Muhtemelen 3+3 yapıcam hocam fakat merak ettiğimden yine soruyorum üste 4 veya alta 5 önermemenizin sebebi nedir? Hızını mı yavaşlatıyor yoksa farklı bir durum mu var acaba?
Ha şunu belirteyim yanlış anlaşılmasın; eğer daha büyük veya daha küçük bir mouse kullanıyor olsaydınız farklı şekilde önerilerde bulunabilirdim. Bu yazdıklarım kullandığınız boyutta mouselar için genel olarak.

Anladım hocam sağolun, üste kesinlikle 3 takarım fakat alta da önce 3 denicem eğer rahat etmezsem arttırabilirim. Teşekkürler önerileriniz için.
Rica ederim hocam. İyi akşamlar.

Arkadaşımdan 8 tane dot almıştım hocam, üste 3 alta 3 denedim fena değildi sonra dedim ki bari diğer 2 tane de boşta kalmasın onları da alta yapıştırayım gitsin dedim. Şu an üstte 3 altta da 5 tane var, beni gayet tatmin etti. Benim eski skateslerim de iyi olmasına rağmen Jade Dot skatesler yine farkını hissettirdi, daha kaygan ve daha hızlı oldu diyebilirim. Dün mesajınızı görmemişim hocam kusuruma bakmayın.

Estağfurullah hocam. Hayırlı olsun. Esenlikler dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…