Blood Uzman Katılım 25 Kasım 2024 Mesajlar 426 Çözümler 1 Beğeniler 106 Yer RİZE 21 Kasım 2025 #1 Bulduğum tüm yolları denedim gibi ama bir türlü kol kendini yükseltme moduna almıyor. Bu ekran böyle kalıyor. Bilen anlayanlar varsa süper olur. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Kasım 2025
Bulduğum tüm yolları denedim gibi ama bir türlü kol kendini yükseltme moduna almıyor. Bu ekran böyle kalıyor. Bilen anlayanlar varsa süper olur.
Leviodas Yetkin Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 800 Çözümler 1 Beğeniler 386 21 Kasım 2025 #2 Konudan bağımsız Firmware dışında nasıl sizce alınır mı?
V VexedHeart Üyecik Katılım 21 Kasım 2025 Mesajlar 1 Beğeniler 1 21 Kasım 2025 #3 Blood dedi: Eki Görüntüle 203678 Bulduğum tüm yolları denedim gibi ama bir türlü kol kendini yükseltme moduna almıyor. Bu ekran böyle kalıyor. Bilen anlayanlar varsa süper olur. Genişletmek için tıkla... 1. Kumanda kapalıyken, 2. Sol analog çubuğu basılı tutun. 3. Veri kablosunu takın ve yükseltmeyi başlatmak için yazılım paketini açın. Kulaklık takılıyken yükseltme işlemini gerçekleştirmeyin.
Blood dedi: Eki Görüntüle 203678 Bulduğum tüm yolları denedim gibi ama bir türlü kol kendini yükseltme moduna almıyor. Bu ekran böyle kalıyor. Bilen anlayanlar varsa süper olur. Genişletmek için tıkla... 1. Kumanda kapalıyken, 2. Sol analog çubuğu basılı tutun. 3. Veri kablosunu takın ve yükseltmeyi başlatmak için yazılım paketini açın. Kulaklık takılıyken yükseltme işlemini gerçekleştirmeyin.
KS KS Blood Uzman Katılım 25 Kasım 2024 Mesajlar 426 Çözümler 1 Beğeniler 106 Yer RİZE 22 Kasım 2025 #4 Leviodas dedi: Konudan bağımsız Firmware dışında nasıl sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Evet. VexedHeart dedi: 1. Kumanda kapalıyken, 2. Sol analog çubuğu basılı tutun. 3. Veri kablosunu takın ve yükseltmeyi başlatmak için yazılım paketini açın. Kulaklık takılıyken yükseltme işlemini gerçekleştirmeyin. Genişletmek için tıkla... Kulaklık değil kol. Oldu ama çok teşekkür ederim
Leviodas dedi: Konudan bağımsız Firmware dışında nasıl sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Evet. VexedHeart dedi: 1. Kumanda kapalıyken, 2. Sol analog çubuğu basılı tutun. 3. Veri kablosunu takın ve yükseltmeyi başlatmak için yazılım paketini açın. Kulaklık takılıyken yükseltme işlemini gerçekleştirmeyin. Genişletmek için tıkla... Kulaklık değil kol. Oldu ama çok teşekkür ederim
X Xherx Üyecik Katılım 7 Ocak 2026 Mesajlar 1 Beğeniler 0 7 Ocak 2026 #5 Blood dedi: Evet. Kulaklık değil kol. Oldu ama çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Kral nasıl yaptın, bir türlü yapamadım.
Blood dedi: Evet. Kulaklık değil kol. Oldu ama çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Kral nasıl yaptın, bir türlü yapamadım.
KS KS Blood Uzman Katılım 25 Kasım 2024 Mesajlar 426 Çözümler 1 Beğeniler 106 Yer RİZE 11 Ocak 2026 #6 VexedHeart dedi: 1. Kumanda kapalıyken, 2. Sol analog çubuğu basılı tutun. 3. Veri kablosunu takın ve yükseltmeyi başlatmak için yazılım paketini açın. Kulaklık takılıyken yükseltme işlemini gerçekleştirmeyin. Genişletmek için tıkla... Bunu denedim.
VexedHeart dedi: 1. Kumanda kapalıyken, 2. Sol analog çubuğu basılı tutun. 3. Veri kablosunu takın ve yükseltmeyi başlatmak için yazılım paketini açın. Kulaklık takılıyken yükseltme işlemini gerçekleştirmeyin. Genişletmek için tıkla... Bunu denedim.