ATK Blazing Sky X1 SE alınır mı?

Bütçe
1.500 Tl

TinerciYasin

Başarılı
1.500 lira bütçede bu mouse alınır mı? Kronik bir sorunu var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sol Click basmıyor diyorlar kronik mi acaba?

Muhtemelen yazılım kaynaklı. Aynısı ATK A9 çıktığı zamanda oldu ama ilk günkü çıkış güncellemesi ile düzelttiler. Sadece bazı ürünler eski sürümle çıktığından kutudan çıkar çıkmaz güncelleme yapman gerekebilir.

Eğer daha garanti olsun diyorsan ATK A9 Plus tercih edebilirsin.

Anladım teşekkürler bilgilendirme için, bütçem maksimum 1400 maalesef, ondan X1 SE modelini uygun gördüm hem de çok güzel duruyor onu alacağım dediğiniz gibi yazılımla düzeltiliyormuş sanırım.

Hocam bugün geldi X1 SE mouse, biraz kullandım nadiren sol Click bazen basmıyordu hemen mouse ve 2.4 GHz dongle güncellemesini ATK v hub üzerinden yaptım sorun ortadan kalktı. Malzeme kalitesi ve performansı çok güzel Razer Viper v3'e benziyor sağ olun öneri için.

Son düzenleme:

Dediğim gibi hocam ürünler yurt dışından geldiği için erken sürüm Firmware ile kalmış olabiliyor. Güncelleme yaptınız ve düzeldiyse ne güzel. Hayırlı günlerde kullanın.

Dediğim gibi hocam ürünler yurt dışından geldiği için erken sürüm Firmware ile kalmış olabiliyor. Güncelleme yaptınız ve düzeldiyse ne güzel. Hayırlı günlerde kullanın.
Sağolun teşekkürler V17 sürümünde gelmiş V21 sürümüne çektim.

Hocam birde bir şey sormak istiyorum, sol ve sağ click sesleri bi tık farklı geldi kulağıma normal mi?.

Son düzenleme:
Sağolun teşekkürler V17 sürümünde gelmiş V21 sürümüne çektim.

Hocam birde bir şey sormak istiyorum, sol ve sağ click sesleri bi tık farklı geldi kulağıma normal mi?.
Normal her mouse'da farklı olur. Kasadaki yeri farklı olduğu için farklı ses çıkarır. Nasıl klavyede tüm switchler aynı olsa da hepsi birebir aynı sesi çıkarmıyorsa buda aynı şekilde.

Normal her mouse'da farklı olur. Kasadaki yeri farklı olduğu için farklı ses çıkarır. Nasıl klavyede tüm switchler aynı olsa da hepsi birebir aynı sesi çıkarmıyorsa buda aynı şekilde.
Anladım biraz tedirgin oldum acaba bozuk mu diye, teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…