ATK Dragonfly A9 kablosuz fare alınır mı?

II. inSTUnBULL

Becerikli
Konu başlıktaki gibi,

Bu mouse alınır mı? Eğer daha iyisi varsa hangileridir? Sanırım şu anda sadece beyaz hâli var. Siyah hâli sizce yakın zamanda gelir mi? Bu arada gecikme değerini en düşüğe çekmek için mouse'u kablolu kullanmayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır ama tavsiyem Plus modelini alman en azından.

Alınır ama tavsiyem Plus modelini alman en azından.
Elimde olsa upgrade yapmak isterim ama sistem topladığımı zaten hatirliyorsundur belki.

Bütçeyi çok darlamamak adına alıyorum.
Bir yandan kablolu kullanacağım için plus ile arasındaki fark azalır bence.
Glorious model o mat de şuan zaten aynı fiyata, düşmesini bekledim de çok bir şey değişmedi (amazondaki fiyatı hariç).

Aslında konu Bir yandan model o mat vs ATK Dragonfly'a kayıyor.

Kablolu kullanmana gerek yok ama Plus modelini alırsan hem sensör hem switch daha kaliteli oluyor. Batarya kapasitesi artıyor ve Ekstra kaplama ekleniyor. O yüzden 250TL fark vermeye değer.

Eğer gecikme diyorsan kablolu kullanma nedenini kablosuzlarda artık gecikme olmuyor.

Bu arada 250'den fazlaydı.
Bir mouse pad parası sayılır

Bir yandan batarya ile de uğraşmak sıkıntı olur. Evet uzun sürüyor baya da unutursan çok sorun olur.
Ve bu modelin kablolu kullanılmasının Hayel mayel daha iyi olduğunu hatırlıyorum senin dediğin şey bu modelde istisna olabilir.

Son olarak ben bu modeli model o mat yerine almayı düşünüyorum plus yerine değil.
Bu model, model o mat'dan daha iyi bir seçenek midir?

2-3 haftada 1 şarj et hocam ayrıca zaten şarjdayken bir yandan kullanabiliyorsun. Yani hem kablolu kullan hem şarj et çok sorun değil. Ayrıca evet Model O'dan daha iyi bir ürün.

2-3 haftada 1 şarj et hocam ayrıca zaten şarjdayken bir yandan kullanabiliyorsun. Yani hem kablolu kullan hem şarj et çok sorun değil. Ayrıca evet Model O'dan daha iyi bir ürün.
Bir de siyahının stok bitmiş,
Bayadır da gelmedi.

Beklersem gelme şansı var mı yoksa beyazı alıp geçeyim mi?

Bir yandan utanıyorum ama forum ortamı olduğu için soruyorum, farenin özel bir uygulaması var diye hatırlıyorum.
Nasıl indiriyoruz?

Son düzenleme:
Beyaz al geç bana kalırsa. Mouse'un uygulaması var ama indirmek istemiyorsan web üzerinden de kullanılan driver var. Altta attığım sideye mouse'u tanıttığında web driver üzerinden gene ayarları yapılabiliyor.

Klavye siyah olduğu için dedim

Beyaz alırsam kurtabilmemin tek yolu set up için kontrast oranından mouse pad siyah beyaz karışık olursa öyle kurtarabilirim.

Bu arada link için teşekkürler.

Kimse bir şey yazmadığına göre sen dışında sanırım çoğu kişi senin dediğini düşünüyor

Ozaman konuşacak bir şey kalmadı

Konu KAPANMIŞTIR.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…