ATK F1 V3 Ultimate+ vs Ninjutso Sora V3

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan siento
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 45
Valla hocam Viper V3 Pro büyük bir mouse onu pek önermem, eliniz büyük olmadığı için. Bende Viper V4 Pro vardı onu satıp geçtim ATK F1 V3'e sırf büyüklüğünden dolayı. ATK F1 V3'ün aşık olunacak bir yanı varsa da aklıma gelmedi ne yalan söyleyeyim Daha önce kullandığınız ve beğendiğiniz mouseler var mı? Varsa söyleyin ona göre bu mouseyi beğenip beğenmeyeceğinizi söyleyebilirim.

Yok valla. Superlight Pro kullanıyordum. Peki sen V4'e kıyasla memnun musun? 10 Üzerinden kaç verirsin mouse'una illaki bir yorumun vardır ya güzel harici.

Yok valla. Superlight Pro kullanıyordum. Peki sen V4'e kıyasla memnun musun? 10 Üzerinden kaç verirsin mouse'una illaki bir yorumun vardır ya güzel harici.
Valla dediğim gibi mouse hafif, malzeme kalitesi güzel, sensörü falan zaten güzel. Ama benim için hayatımın mousesi değil yani. Sizin için ne hissettirir bilemem. İzlemediyseniz YouTube üzerinden inceleme videolarını falan izleyebilirsiniz aklınızdaki soru işaretlerini giderir diye düşünüyorum.

V4 Pro'da kullanmışsın. Hangisi daha iyi? En azından bana al veya alma desen? 6.000 TL'ye kadar bütçem var. Alayım mı almayayım mı? Yeşil olanını alacağım 4073 TL'ye denk gelecek. Normalde Wraith'ten nefret ederim ama başka çare yok görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…