ATK F1 V3 Ultimate+ vs Ninjutso Sora V3

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan siento
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 45
  • Görüntüleme Görüntüleme 193
Yalan mı söylüyorum, onaylanan cayma taleplerimi buraya attığımda o minnak aklınla bir daha bilmeden insanlara karşı yalancı demeyi bırakıcak mısın?

Benim iade etme sebebim "aa daha iyisi varmış tüh" olmadı, elimin büyük olmasından dolayı ve garip tutuşumdan dolayı ben eşek gibi alıp denemek zorundayım. Piyasadaki çoğu mouse'u mağazalarda deneme şansımız yok, çünkü mağazalarda yok.
En son @SF26 hocam sağ olsun Lamzu önerdi, direkt aldım ve memnunum.

Bu arada şahsen ben senin gibilere araştırmacı gözüyle bakmıyorum da cimri gözüyle bakıyorum, bu söylediklerin cimri insanların hareketleri çünkü. Parasını seven cimri her insan senin yaptığın gibi yapar @jackarmis

Yalan mı söylüyorum, onaylanan cayma taleplerimi buraya attığımda o minnak aklınla bir daha bilmeden insanlara karşı yalancı demeyi bırakıcak mısın?
Yok ben söylemiyorum, Wraith söylüyor, keyfi iade yok, mutlaka bir şeyi vardır o olayın, minnacık aklımla senin yalan laflarına inanarak sipariş veriyorum, eğer Wraith keyfi iade almazsa zararımı karşılar mısın?

Hadi at bekliyorum, 'mouse elime küçük-büyük oldu, iade etmek istiyorum' gerekçesini görürsem özür dileyeceğim veya keyfi iade de olur fark etmez.

Cimriysem cimriyim, o zaman neden durmadan kasma yazıp duruyorsun. Paramın değerini biliyorum, istediğim kriterleri biliyorum, 1-2 kişinin mesajına göre tabii ki aksiyon almayıp gerekirse günlerce araştırma yapacağım. Her yorum önemli benim için. Bunun rahat olmamak ne alakası var? Bir dediğin bir dediğini tutmuyor, karakterimi analiz edip durma. Bu arada cimri olduğum doğrudur, tek doğru tespitin. Alttan alta tahrik edici şeyler yazmasan zaten teşekkür edip duruyorum düşüncelerini paylaşan herkese. Sen kimsin ki bana durmadan karakter analizi yapıp akıl veriyorsun, mantıklı mı sence?

Cimri insanları Allah bile sevmez, seninle daha münakaşaya girmeyeceğim. Son aldığım Lamzu ilk geldiğinde bir tık ufak gelmişti keyfi iade talebi oluşturdum onay verdiler sonra alıştım fareye iptal ettirdim. Wraith'in geçmişe yönelik müşteri panelinde kayıtlar kısmını görmedim kapanan kayıtlarını görseydim atacaktım. Gelen mail ekte ama sebebi yazmıyor dediğim gibi panelde geçmişe yönelik kısım yok kayıt kapandığından dolayı. İLK 14 GÜN SENİN YASAL HAKKIN, FİRMALARIN SÖZDE SÖZLEŞMELERİNİN KANUN KARŞISINDA BİR GEÇERLİLİĞİ BULUNMAZ BUNU UNUTMA.
Yoksa Wraith'i bende senin kadar sevmiyorum

Tahrik edici hiçbir mesajda yazmadım şahsına, sen meseleyi farklı yöne çekmek istiyorsun sadece. Şu forumda tüm mesajlarıma bakabilirsin kimseyle bir problemim yok seni tanımıyorum bile niye sana karşı tahrik edici mesajlar göndereyim. Birazcık minnak aklını çalıştır, bir daha da kimseye yalancısın muamalesi yapma yoksa sana farklı muamele çekilir.

Dosya Ekleri

• 1788615906554.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 14
Başkan sen neyin kafasını yaşıyorsun, şimdi de Allah'ın yerine mi konuşuyorsun ahaha Bu ürünün belki daha kutusu bile açılmadı, gerekçesi vs. hiçbir detay belli olmuyor. Zaten tek 1 ürün atmışsın, 2. bir ürün yok. Hem mail hem siteden foto atınca 2. ürün olmuyor.

Emin olduğum tek şey: Wraith'in hiçbir şekilde KEYFİ İADESİ yok diğer markalarda. Bizzat arayıp veya mail atarak sorabilirsin. Bu mouse elime küçük-büyük geldi diye iade edemezsin. Muhtemelen attığın bu mouse'un paketini bile açmamıştın.

Ya sen ne garip bir insansın gerçekten senin yüzünü dahi görmeden sinir oldum şu an sana.
Al sana Wraith desteğin bana verdiği cevap. İnandırıcı oldu mu sana?
Sen hala kanunu Wraith'in sözleşmesinin önünde görebilecek kadar cahil bir insansın. Kanun nedir onu bile bilmediğine eminim.

TR'de hiçbir firma iadeyi kolay almaz zaten, bu TR'de böyle bu süreç ama yasal olarak kanunen ilk 14 gün senin böyle bir hakkın var.
Bir operatör firmasında çalışmış birisi olarak bahsediyorum, iPhone 13 çıktığında satmıştık müşteri tamamiyle keyfi şekilde beğenmedi ve geri vermek istediğini söyledi Samsung'tan geçmişti iPhone'a. Çalıştığım firma tabii ki kabul etmedi, müşteri tüketici hakem heyetine gitti ve iadesi yapıldı.

Eğer bu maili Wraith harici bir ürün için yazdılarsa özür diliyorum ama yine de istisnalar kaideyi bozmaz. A'dan z'ye bu tavırı herkese almıyorlardır muhtemelen. Ambalajının açılması(ambalaj açılmadan ürünü göremezsin) bile iade almamalarına sebep.

Senden ürün görselini istiyorlar, ben skatezlerinin jelatini çıkarmadan kullandım ve denemiştim.
İlgili mail şu an aktif olarak kullandığım ve memnun kaldığım Lamzu Thorn V2 için.

Ayrıca benden özür dilemeni istemiyorum sadece bilmeden yalancısın muamelesi yapmanın ne ahlak tarafı ne mantık tarafı yok yani.
Sana ilk attığım görselde hem mouse marka modeli hem talep numarası yazıyor, bu alttaki görselde de kayıt numarası yazıyor CH ile başlayan onla kıyasla ve gör Wraith'e ait olmayan bir ürün mü diye.

Lütfen bir daha forumda tanımadığın ve %100 emin olmadığın durumlar dışında insanlara yalancısın, yalan söylüyorsun gibi ahlaksız kelimeler kullanma.

Genel anlamda boşu kes artık, çok rahatsız edicisin, en başta bir şeye tilt oldun ilk andan beri tahrik edici üslupla konuşuyorsun, özürü sen istiyorsun diye değil, hatalı olduğum için diliyorum. Ama bu konuda hatalıyım, diğer söylediklerimde değil. Senin haddine değil bana her mesajında karakter analizi yapmak. Ve tekrardan dediğim gibi istisnalar kaideyi bozmaz, binbir tane parametresi var bu işin, belki sen de inisiyatif kullanmışlardır. Sorun yok mouse geliyor, keyfi iade yapacağım, eğer almazlarsa ödersin parasını değil mi?

Alın geçin hocam bu fiyata zaten daha iyisi zor.

Adım geçmiş konuda. Hızlıca konuyu inceledim.
Sora V3 sırf markası diye biraz yüksek fiyattan giden bir model. Ultimate+'ı tercih ederim, ATK yazılım olarak güven veren bir marka da zaten. F1 V3 Ultimate+ Viper Mini arasında da tuş uzunluğu hariç absürt bir uzunluk farkı da yok. Tercih edilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…