ATK F1 V3 Ultimate+ vs Ninjutso Sora V3

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan siento
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 72
  • Görüntüleme Görüntüleme 370
Sorunsuz takabildim, hatta sensörü kapatacak şekilde taktım ama sonra tırnakla çıkaratabildim sorunsuz. Şu an her şey yolunda, hatta mouse'u sevdiğim için ve forumdakiler destek verdiği için Atk Rs7 Air klavyeyi de sipariş ettim. Bir tek mouse pad'im eksik. Bu konuda bana yardımcı olabilir misin, sen hangisini kullanıyorsun?

Hocam mouse pad konusunda Razer Gigantus V2 aldım demiştiniz sanırım. Bana gelince ben 2-3 gün önce elime geçen Artisan Ninja FX Zero Soft modelini kullanıyorum fakat, Türkiye'de bulsan bile birazcık pahalı. Tavsiyem speed mouse padlerden uzak durman ve kontrol odaklı bir mouse pad alman. Ama aşırı kontrol olmasın, tam ayarında olursa hem flicklerin daha isabetli gider hem de mikro düzeltmelerin. Mouse pad konusunda son zamanlarda çok bilgim yok fakat, ucuza kapatıyım istiyorsan ATK Sky veya ATK X83 önerebilirim arkadaşımda vardı ve memnundu. Biraz daha pahalı bir şey istiyorsan Wraith Ace Series Serenity önerebilirim. En pahalı olarak önerebileceğim de Pulsar eS Hyperion Pro Soft modeli ve Artisan Ninja FX Zero Soft modeli var. Bahsettiğim modellerin incelemelerini YouTube üzerinden bulup izleyebilirsiniz hocam.

Evet Gigantus V2 aldım da iade ettim, medium boyutun iyi olacağını düşündüm ama öyle olmadı. Ucuz kapatmaktan ziyade 2.000 TL'yi geçmesin ama kaliteli olsun kafasındayım. Razer Strider L'a yorumun ne olur?

Evet Gigantus V2 aldım da iade ettim, medium boyutun iyi olacağını düşündüm ama öyle olmadı. Ucuz kapatmaktan ziyade 2.000 TL'yi geçmesin ama kaliteli olsun kafasındayım. Razer Strider L'a yorumun ne olur?
Wraith'in kesinlikle iade yapmadığını söylüyordunuz hocam, canı gönülden sipariş verebilirsiniz. Müşteri memnuniyeti adı altında iademi yapacaklar;

Wraith'in kesinlikle iade yapmadığını söylüyordunuz hocam, canı gönülden sipariş verebilirsiniz. Müşteri memnuniyeti adı altında iademi yapacaklar;

Eki Görüntüle 279905
Eki Görüntüle 279906
Valla Wraith'e karşı ön yargılarım yavaş yavaş geçiyor ya. Önce mouse aldım, yaklaşık birkaç saat önce de klavye siparişi verdim.

Yalnız cayma talebinde ürünün sorunlu olduğunu yazmışsın defalarca. Sinsi Wraith iyi izlenim vermek için böyle üründe sorun olmasına rağmen keyfi değiştiriyoruz demiş olabilir, her şey olabilir. Gerçi çok umurumda değil artık, kapattık o mevzuyu. Kindar biri değilim, dün kavga ettiğim insanla ne için kavga ettiğimizi bile hatırlamam.

Yok be hocam ben tartışmak için atmadım, rahat bir şekilde alışveriş yap diye attım. Ha ben artık Superlight 2 DeX kullanıyorum ne spam sorunu var ne yazılımsal sorun var. Evet binlerce kişi Superlight'ı beğenmiyor ama ben memnun kaldım (2 senelik Superlight 2'de var internette bahsedilen sorunlar bize denk gelmedi), sadece skatezlerini değişeceğim yoluma devam edeceğim. ATK aldım, Lamzu aldım oyunlarda garip takılma sorunlarını veya işte Lamzu'da olan Click spam muhabbetinin hiçbirini Superlight DeX'de yaşamadım. Eski falan ama hem tam elime oturuyor hem de oyunuma engel olmuyor. Talep açarken sağ Click'i denemedim demişim ama sonradan sağ Click'te sapıttığını fark etmiştim. @SF26 hocamın önerilerini de denemiştim işe yaramamıştı (uzun vadede), yazılımsal olarak zaten ben sevemedim oyunumu bile kastırıyordu. Yemin ederim Valorant oynarken takımımda beni izleyen kişi dedi sen hile misin pingin mi var? Neden böyle takılıyorsun ve buna rağmen vuruyorsun

Sizde aldığınız üründen memnun kalmışsınız, varsa bir sorun ilk 14 gün içerisinde yakalamaya çalışın sonra uğraşmayın

Razer Strider L hakkında bir fikrim yok fakat medium boyur bir mouse pad almayın tabii ki, en kötü 40x40 olsun bence.

Razer Strider L hakkında bir fikrim yok fakat medium boyur bir mouse pad almayın tabii ki, en kötü 40x40 olsun bence.
Superlight 2 DeX için skatez önerir misin hocam? Default skatezleri yavaş kaldı, ATK-RAWM-Lamzu kullandığım için son haftalarda Superlight yavaş geldi skatezi.

Hangi ürünü iade ediyorsunuz hocam? Lamzu Thron V2 vardı sanırım sizde onu mu?

Evet, Lamzu Thorn V2.
İade ettim geçen kontrol ettiler iademi onayladılar bugün, pazartesi muhtemelen banka hesabıma ödemem düşmüş olur.
İki Clickte'de spam sorunu yaşadım ne yaptıysam düzelmedi ve yazılımdan dolayı olduğunu düşündüğüm garip takılma sorunları vardı oyunda.
Salı gününden beri Superlight 2 DeX kullanıyorum skatez hariç gayet memnunum, skatezin de aciliyeti yok aslında ama değişsem iyi olur gibi. Pembe rengini aldım DeX'in 4500 TL'ye (3 ay taksit kredi kartına), bence rengi de şahane ve internetteki o farklı ton oluyor durumunu da kontrol ettim öyle bir şeye rastlamadım. Pilin tükenişi olsun, yazılımı olsun vs. gayet beğendim (Lamzu bayağı hızlı gidiyordu Superlight'a göre).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…