ATK F1 V3 Ultimate+ vs Ninjutso Sora V3

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan siento
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 72
  • Görüntüleme Görüntüleme 370
Superlight 2 DeX için skatez önerir misin hocam? Default skatezleri yavaş kaldı, ATK-RAWM-Lamzu kullandığım için son haftalarda Superlight yavaş geldi skatezi.
Hocam eğer saf hız istiyorsanız X-Raypad Jade. Hem kontrollü hem de hızlı olsun istiyorsanız X-Raypad Obsidian ve X-Raypad Obsidian Ultra. Sadece full kontrol olsun ve yavaş olsun istiyorsanız da X-Raypad U9 serisi önerebilirim.
ESPTiger için de sıralamam şöyle olur: yine eğer saf hız istiyorsanız ESPTiger ICE V2 ve ESPTiger Kryos. Hem kontrollü hem de hızlı olsun istiyorsanız ESPTiger Snow, ESPTiger Yanzi Pink, ESPTiger Yanzi Q ve ESPTiger Yanzi Blue önerebilirim. ESPTiger Snow modeli ESPTiger Yanzi serisine göre bir tık daha hızlı haberiniz olsun.

Evet hocam Superlight serisinin skatesleri zaten hep kötüydü, pil konusuna gelecek olursak da size katılıyorum. Genel olarak Çin markalarının pil süreleri Logitech ve Razer gibi markalara göre daha kötü gidiyor. Hayırlı olsun şimdiden, attığım skateslerin hepsi işinizi görür ama dot skates almayın mümkünse. Gereksiz hızlılar ve kontrol edilmesi zor.

Tam skatez alırım ya ben, bana link olarak atar mısın hocam sana zahmet. Dot falan hiç kullanmadım o kadar hızlısına ihtiyacım yok. DeX'e uygun skatez linkini atarsan çok sevinirim siparişini geçeyim.

Tam skatez alırım ya ben, bana link olarak atar mısın hocam sana zahmet. Dot falan hiç kullanmadım o kadar hızlısına ihtiyacım yok. DeX'e uygun skatez linkini atarsan çok sevinirim siparişini geçeyim.
Hocam yazdığım bütün skateslerin hepsi Wraith üzerinden satılıyor. Hepsinin tek tek linkini atamam maalesef, verdiğim bilgilere göre hoşunuza gideni sipariş edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…