ATK güvenilir bir marka mı?

CyHaN_Atalay

Uzman
İyi sosyaller. Gamepower Eva 7'de çift tıklama sorunu başladı lakin çok da etki etmiyor. Ama yine de şu kur değişimleri yüzünden her ürünün stoğunu yapmak mantıklı hâle geldi fikrimce. O yüzden şimdiden klavye modellerine baktım ki zam olarak en çok pahalılaşan onlar benim için.

Size https://wraithesports.com/products/atk-a87-mekanik-klavye?variant=49416178761921 modelinin alınıp alınmayacağını sormak istiyorum. Modelden ziyade özele pek inmemek lazım o yüzden "ATK markası sizce iyi mi?" diye sormam daha mantıklı olur.

Zamanında "Horcus" diye Valorant yayıncısı vardı, popülerdi. Onun kullandığı klavye IQUNIX EZ63 isminde, yine o zamanlar çok popülerleşen klavye modeli vardı. O modele karşı bile ATK RS6 isminde model bile çıkartmıştı. Beğenilmişti. Bir de Web sitesinde de ürünleri için güvenilirlik açısından "sertifikalara" sahip. Kısaca size göre de ATK güvenilir bir marka mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
6 aydır ATK Blazing Sky F1 PRO MAX model faresini kullanıyorum, malzeme kalitesi gayet güzel ve trim sesi vs. yok. Kaliteli bir markadır, kafanızdaki "Çin mali" algısını kırar.
Yaptığınız açıklama için teşekkür ederim. Lakin bir ayrıntı vermeyi unutmuşum. A87 modeli her farklı kasa renginde farklı switchler sunuyor. Seslerine bir türlü internette erişemedim. Böyle önerebileceğiniz site var mıdır? Birazdan ATK'nin kendi sitesine tekrar bakacağım, bu konuyu atarken sabah okulda telefonla atmıştım pek bir şey anlamamıştım.

İlk defa duydum bunu. Bilgi için teşekkürler. Marka daha çok mouse modelleriyle bilinen marka sanırsam. Lakin bana her açıdan kaliteli his uyandırıyor tabii olumlu eleştiriler görünce daha da emin oldum diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…