ATK neptune N9 Wireless kulaklık nasıldır?

Bu fiyata doğru düzgün bir alternatifi yok zaten, iyi denebilir. Hayırlı olsun.

Daha yeni çıktı kullanıcı yorumlarını beklemek lazım. Fakat siz sipariş vermişsiniz zaten hayırlı olsun. Umarım ATK kendini düzeltmiştir, önceki kulaklık serilerinde çok sorun vardı. (örn. ATK Mercury)

Evet doğru dediğiniz ama kafamda Rampage'nin dandik bir kulakılığı var kulaklığın pedleri soyuldu ve koku atıyor duştan sonra takmak resmen bir ölüm, bekleyemedim

Bu sabah test ettim. Mikrofonu daha iyi olabilirdi. Onun dışında gayet iyi.

Hocam bir YouTuber denemişti sesi gayet güzel geldi kablosuz mikrofona göre ama bakalım 1 ay sonra falan incelemeleride çekilince almayı düşünüyorum.

Mikrofon konusunda sizin gözünüzde eksisi nedir?

Bir de hocam bence bu mantıklı gibi duruyor yani Razer falan da varda sen bilirsin yine de ATK ve Wraith'in sattığı ürünler kalitesiz çıkmıyor pek mercurynin plastiğini kıranlar olmuş o kadar ama esnek olmadığı tipinden belli oluyordu onun bu biraz esnek gibi duruyor.

Son düzenleme:

Evet haklısınız ben zaten ilk mercury almayı düşünüyordum baktım onda kronik kırılma sorunu var buna yöneldim ki zaten diğer kablosuzlara baktığımızda arada uçurum kadar fiyat farkı var, ayrıyeten Ultra modelini aldım daha kaliteli bir ses deneyimi olsun diye bakalım.

İyi olmuş hocam zaten adam incelemesinde bayağı esnetmişti kırılmamıştı neptüneyi bayağı güzel h. O bende haftaya veya sonraki hafta alabilirim yorumunuzu yapın gelince bir de inceleme bekleyeceğim biraz daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…