3 30637 Çalışkan Katılım 16 Ocak 2026 Mesajlar 18 Beğeniler 7 15 Mart 2026 #1 Artisan Zero klonu diyorlar. Wraith'de şu anlık 2 yorum var, biraz hataları var diyorlar. Sizce nasıldır, alınır mı? (FPS oyunları için)
Artisan Zero klonu diyorlar. Wraith'de şu anlık 2 yorum var, biraz hataları var diyorlar. Sizce nasıldır, alınır mı? (FPS oyunları için)
F fortunee Başarılı Katılım 14 Mayıs 2025 Mesajlar 1.354 Çözümler 3 Beğeniler 792 15 Mart 2026 #2 30637 dedi: Artisan Zero klonu diyorlar. Wraith'de şu anlık 2 yorum var, biraz hataları var diyorlar. Sizce nasıldır, alınır mı? (FPS oyunları için) Genişletmek için tıkla... Alınabilir ama stokta yok.
30637 dedi: Artisan Zero klonu diyorlar. Wraith'de şu anlık 2 yorum var, biraz hataları var diyorlar. Sizce nasıldır, alınır mı? (FPS oyunları için) Genişletmek için tıkla... Alınabilir ama stokta yok.
KS KS 3 30637 Çalışkan Katılım 16 Ocak 2026 Mesajlar 18 Beğeniler 7 15 Mart 2026 #3 fortunee dedi: Alınabilir ama stokta yok. Genişletmek için tıkla... Peki wraith ace serisi mi yoksa bu mu daha iyidir?
fortunee dedi: Alınabilir ama stokta yok. Genişletmek için tıkla... Peki wraith ace serisi mi yoksa bu mu daha iyidir?
F fortunee Başarılı Katılım 14 Mayıs 2025 Mesajlar 1.354 Çözümler 3 Beğeniler 792 15 Mart 2026 #4 30637 dedi: Peki Wraith ace serisi mi yoksa bu mu daha iyidir? Genişletmek için tıkla... Denemedim şahsen ama ikisi de iyidir. ATK sky güzelmiş aslında stok olsa. İstersen Wraith alıp deneyip beğenmezsen iade edip ATK sky geçebilirsin. Wraith markasında iade var diye biliyorum diğer markalarda yok.
30637 dedi: Peki Wraith ace serisi mi yoksa bu mu daha iyidir? Genişletmek için tıkla... Denemedim şahsen ama ikisi de iyidir. ATK sky güzelmiş aslında stok olsa. İstersen Wraith alıp deneyip beğenmezsen iade edip ATK sky geçebilirsin. Wraith markasında iade var diye biliyorum diğer markalarda yok.