AtlasOS kurulan Casper G770 laptopa, format atıp Windows 11 Pro kurulunca ekran yırtılması oluyor

furkan1283

Üyecik
Merhaba,

1 aydır canımı sıkan bir durum var. Windows 10'a destek biteceği için Windows 11'e geçiş yaptım ve bir süre AtlasOS denedim. Normal W11'de FM24'te kasmalar ekran yırtılmaları vs. olmazken Atlas'a geçince olmaya başladı. Yakın zamanda tekrar formatladım ve düz W11 Pro kullanmaya başladım. Ancak FM24'te ekran yırtılmaları ve kasma devam ediyor. Atlas'ı kurmadan önce W11'i test ettiğimde de böyle bir şey yoktu. Atlas'a geçtim olmaya başladı ve devamında tekrar USB ile temiz kurulum yaptım ve W11 Pro kullanmaya başladım ancak hala bu sorun devam ediyor ve Valorant yükleyip de test ettim yine yırtılmalar mevcut, FPS yüksek olsa da oyun akıcı hissettirmiyor. Driverlar kurulu. NVCleanstall ile ekran kartı driverını da temiz kurdum. Aygıt Yöneticisi'nde vs. sorun gözükmüyor.

Sistem:
  • Casper Excalibur G770 Windows 11 Pro 25H2
  • Intel(R) Core(TM) i5 9300H CPU @ 2.40GHz (2.40 GHz)
  • 16,0 GB RAM
  • GTX 1650 4 GB VRAM
  • 240 SSD (Windows'un kurulu olduğu yer) ve 1 TB HDD.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son güncel ekran karti surucusunu kullaniyorsan ondandir. 575 ya da 577 olani kurmalisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…