Attack Shark X3 için 502030 3 pinli 300 mAh pil nereden bulunur?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ardkaratas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 177
  • Etiketler Etiketler
    yardım

ardkaratas

Uzman
Merhaba, Attack Shark X3 mouse kullanıyorum. Şarjı 2 gün dayanmaya başlayınca içini açıp kontrol etmek istedim ve pilin şiştiğini fark ettim. Pili yerinden çıkardım ve şu an mouse'u kablolu şekilde kullanıyorum. Asıl problemim ise şu: 502030 boyutunda, 3 pinli (kırmızı, sarı, siyah) 300 mAh pil bulamıyorum. Bu pili Türkiye’de nereden temin edebilirim? AliExpress’ten gelmesini beklemek istemiyorum.

Pil doluyken sarı kabloyu soketten söküp dener misiniz çalışacak mı? Eğer çalışırsa sarı kablo şart değil, o sadece pil durumu için.

Pil doluyken sarı kabloyu soketten söküp dener misiniz çalışacak mı? Eğer çalışırsa sarı kablo şart değil, o sadece pil durumu için.

Sarı kabloyu yerinden çıkardım 15 dakika sürdü çok anlamıyorum ama şu an çalışıyor mouse kablosuz şekilde 2pinli olanlardan alsam çalışır değil mi?

Sarı kabloyu yerinden çıkardım 15 dakika sürdü çok anlamıyorum ama şu an çalışıyor mouse kablosuz şekilde 2pinli olanlardan alsam çalışır değil mi?
Bugün o şekilde kullan, sorun çıkmazsa yarın 2 pinli olanlardan sipariş verirsin.

300 mah'ını bulmaya üşendim, 502030 boyut anlamına geliyor. 502030 3.7v 300 mah olarak arar kafana yatanı alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…