Zeitnot Yetkin Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 2.366 Çözümler 10 Beğeniler 2.437 Yer Malta 14 Temmuz 2025 #1 Attack Shark X3 farem son zamanlarda kronik sorununu göstermeye başladı ve FPS oyunu oynarken gerçekten çok sıkıntı çıkarıyor. GitHub - SLAzurin/attack-shark-x3-fix: Kysona M600 mirror Kysona M600 mirror. Contribute to SLAzurin/attack-shark-x3-fix development by creating an account on GitHub. github.com Şöyle bir şey var ancak farem V2 mi bilmiyorum. Brick olmasından korkuyorum, nasıl düzeltebilirim?
Attack Shark X3 farem son zamanlarda kronik sorununu göstermeye başladı ve FPS oyunu oynarken gerçekten çok sıkıntı çıkarıyor. GitHub - SLAzurin/attack-shark-x3-fix: Kysona M600 mirror Kysona M600 mirror. Contribute to SLAzurin/attack-shark-x3-fix development by creating an account on GitHub. github.com Şöyle bir şey var ancak farem V2 mi bilmiyorum. Brick olmasından korkuyorum, nasıl düzeltebilirim?
Ssoulstealler59 Uzman Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 571 Beğeniler 831 14 Temmuz 2025 #2 Düzeltemezsin. Mcu su sorunlu diye bas bas bağırdık almayın diye. Garantiye gönder. Artı 0 Eksi
KS KS Zeitnot Yetkin Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 2.366 Çözümler 10 Beğeniler 2.437 Yer Malta 14 Temmuz 2025 #3 Ssoulstealler59 dedi: Düzeltemezsin. Mcu su sorunlu diye bas bas bağırdık almayın diye. Garantiye gönder. Genişletmek için tıkla... Temudan 130 TL'ye geldi, zamanında 130TL'ye daha iyi olmadığına göre? Artı 0 Eksi
Ssoulstealler59 dedi: Düzeltemezsin. Mcu su sorunlu diye bas bas bağırdık almayın diye. Garantiye gönder. Genişletmek için tıkla... Temudan 130 TL'ye geldi, zamanında 130TL'ye daha iyi olmadığına göre?
Heribert Yavuz Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.021 Makaleler 9 Çözümler 92 Beğeniler 5.673 14 Temmuz 2025 #4 Hafif saklarken imleç yukarı aşağı yapıyor herhalde? Biraz saçma gelecek biliyorum ama pili sokup takınca düzeldi bende. Artı 0 Eksi
Hafif saklarken imleç yukarı aşağı yapıyor herhalde? Biraz saçma gelecek biliyorum ama pili sokup takınca düzeldi bende.
KS KS Zeitnot Yetkin Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 2.366 Çözümler 10 Beğeniler 2.437 Yer Malta 14 Temmuz 2025 #5 Heribert Yavuz dedi: Hafif saklarken imleç yukarı aşağı yapıyor herhalde? Biraz saçma gelecek biliyorum ama pili sokup takınca düzeldi bende. Genişletmek için tıkla... Pardon, mesajınızı görmedim. Mouse dururken hafif hareket denediğimde yapıyor, pili nerede bunun? Ve sürekli değil sadece ara sıra yapıyor. Artı 0 Eksi
Heribert Yavuz dedi: Hafif saklarken imleç yukarı aşağı yapıyor herhalde? Biraz saçma gelecek biliyorum ama pili sokup takınca düzeldi bende. Genişletmek için tıkla... Pardon, mesajınızı görmedim. Mouse dururken hafif hareket denediğimde yapıyor, pili nerede bunun? Ve sürekli değil sadece ara sıra yapıyor.
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.070 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.370 Yer İstanbul 16 Temmuz 2025 #6 Zeitnot dedi: Temudan 130 TL'ye geldi, zamanında 130TL'ye daha iyi olmadığına göre? Genişletmek için tıkla... Steelseries prime gibi bir mouse den neden geçtin? Prime de sorun mu vardı yoksa kablosuz olduğu için mi? Artı 0 Eksi
Zeitnot dedi: Temudan 130 TL'ye geldi, zamanında 130TL'ye daha iyi olmadığına göre? Genişletmek için tıkla... Steelseries prime gibi bir mouse den neden geçtin? Prime de sorun mu vardı yoksa kablosuz olduğu için mi?
KS KS Zeitnot Yetkin Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 2.366 Çözümler 10 Beğeniler 2.437 Yer Malta 16 Temmuz 2025 #7 michaelscofield dedi: SteelSeries Prime gibi bir mouseden neden geçtin? Prime de sorun mu vardı yoksa kablosuz olduğu için mi? Genişletmek için tıkla... Kablosuz olduğu için, ek olarak uyguna geldği için. Şu an tekrar Prime kullanıyorum. Artı 0 Eksi
michaelscofield dedi: SteelSeries Prime gibi bir mouseden neden geçtin? Prime de sorun mu vardı yoksa kablosuz olduğu için mi? Genişletmek için tıkla... Kablosuz olduğu için, ek olarak uyguna geldği için. Şu an tekrar Prime kullanıyorum.