michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.043 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.335 Yer İstanbul 5 Ekim 2025 #11 zZoro dedi: lk defa duyuyorum bu markayı nasıldır hocam kalitelimidir klavyeler swcihtleri Genişletmek için tıkla... Fiyatına göre kaliteli.
zZoro dedi: lk defa duyuyorum bu markayı nasıldır hocam kalitelimidir klavyeler swcihtleri Genişletmek için tıkla... Fiyatına göre kaliteli.
23783 Başarılı DPI Efendisi Mekanik Usta Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 6.595 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 6.099 5 Ekim 2025 #12 zZoro dedi: İlk defa duyuyorum bu markayı nasıldır hocam kaliteli midir klavyeler swcihtleri Genişletmek için tıkla... HMX Switch'in kalitesi ve sesi çok iyidir. Kailh olsaydı onu al derdim hem daha ucuz hem çok bir farkları yok. Ama o olmadığı için HMX Switch al geç üzmez.
zZoro dedi: İlk defa duyuyorum bu markayı nasıldır hocam kaliteli midir klavyeler swcihtleri Genişletmek için tıkla... HMX Switch'in kalitesi ve sesi çok iyidir. Kailh olsaydı onu al derdim hem daha ucuz hem çok bir farkları yok. Ama o olmadığı için HMX Switch al geç üzmez.
Ssoulstealler59 Uzman Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 571 Beğeniler 831 5 Ekim 2025 #13 zZoro dedi: Çok ufak hocam %75 olsa yine iyiydi bir de Amazon'da olsa tadından yenmez Çok ufak hocam %75 civarı iyi bir de Amazon'da olsa tadından yenmez Genişletmek için tıkla... Amazon zorunlu değil ise o bütçeye en mantıklı tercih MCHOSE G75 Pro olur. Bütçen çıkarsa 2. el Wraith W75 çekilebilir. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ekim 2025
zZoro dedi: Çok ufak hocam %75 olsa yine iyiydi bir de Amazon'da olsa tadından yenmez Çok ufak hocam %75 civarı iyi bir de Amazon'da olsa tadından yenmez Genişletmek için tıkla... Amazon zorunlu değil ise o bütçeye en mantıklı tercih MCHOSE G75 Pro olur. Bütçen çıkarsa 2. el Wraith W75 çekilebilir.
KS KS Z zZoro Üyecik Katılım 5 Ekim 2025 Mesajlar 6 Beğeniler 0 5 Ekim 2025 #14 Ssoulstealler59 dedi: Amazon zorunlu değil ise o bütçeye en mantıklı tercih MCHOSE G75 Pro olur. Bütçen çıkarsa 2. el Wraith W75 çekilebilir. Genişletmek için tıkla... Biraz pahalı hocam, 3.000 TL'yi geçiyor. Yukarıda Furycube K99 Pro önerdiler, o nasıl? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ekim 2025
Ssoulstealler59 dedi: Amazon zorunlu değil ise o bütçeye en mantıklı tercih MCHOSE G75 Pro olur. Bütçen çıkarsa 2. el Wraith W75 çekilebilir. Genişletmek için tıkla... Biraz pahalı hocam, 3.000 TL'yi geçiyor. Yukarıda Furycube K99 Pro önerdiler, o nasıl?