Aula F75 alınır mı?

Hata vermesi gerekirdi. Şu an deniyorum ben ve hata alıyorum, hata almayan çok az gördüm, onlardan birisiniz. Normalde böyle demeli:

Silerken:

Ödeme tuşuna basınca da:

Anladım, değişikmiş. Ben 2 kere bu şekilde sipariş geçebildiğimden başka kullanıcılar içinde böyledir diye düşünüyordum.

2.000'e satılmaz ki. 1.200'e bile koyan var Sahibinden'de. Onlar satılınca anca satılır.

He onları görmedim tamada yine kardasın 200 TL falan ki onlar koyuyolar o kadar değil emin olun fiyatı bence elden çıksın diye satıyolar.

Vallahi çekti hocam işleniyor sipariş ödemesi tamamlandı diyor sanırım şanslı kişilerden biriyim.

Hayırlı olsun, siparişin durumunu yarın yine kontrol edin. İptal falan ederlerse tekrardan sipariş geçmekte geç kalmazsınız böylece.

Ben de aynı sistemle 4-5 kere ürün aldım, sınıra fazla yakın olduğu içindir belki onaylaması. 200-300 TL limitin aşağısında olan ürünlerde çalışmamıştı bende, fakat 550-650 civarı aldığım her üründe böyle sipariş verebildim.

Zaten söylenen bir şey herkese göre değişen bir konu, ben kendi tecrübemi yazdım.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-11-19 012220.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 113
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…