troken Başarılı Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 587 Beğeniler 97 20 Temmuz 2025 #1 Sadece bir Rainbow RGB'si yanıyor, hiçbir tuş çalışmıyor. Yazılımı silip yeniden indirdim, o da etki etmedi.
Sadece bir Rainbow RGB'si yanıyor, hiçbir tuş çalışmıyor. Yazılımı silip yeniden indirdim, o da etki etmedi.
Çözüm Gathering Wives 20 Temmuz 2025 Firmware indirip kablo ile klavyeyi bağlayın ve güncellemeyi yapın. Ardından kabloyu çıkartıp tekrar kablosuz moda alın.
Firmware indirip kablo ile klavyeyi bağlayın ve güncellemeyi yapın. Ardından kabloyu çıkartıp tekrar kablosuz moda alın.
Quezzy Bilgin Gelişen Oyun Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 5.124 Makaleler 62 Çözümler 104 Beğeniler 5.015 Yer Amerika Birleşik Devletleri 20 Temmuz 2025 #2 Kablolu bağlantı yapılıyorsa kablolu bağlantı yapmayı dener misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS troken Başarılı Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 587 Beğeniler 97 20 Temmuz 2025 #3 Quezzy dedi: Kablolu bağlantı yapılıyorsa kablolu bağlantı yapmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Yapıyorum zaten tuşlar çalışmıyor. Sadece yazılım üzerinden efektleri değişebiliyorum bu ne?? Son düzenleme: 20 Temmuz 2025 Artı 0 Eksi
Quezzy dedi: Kablolu bağlantı yapılıyorsa kablolu bağlantı yapmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Yapıyorum zaten tuşlar çalışmıyor. Sadece yazılım üzerinden efektleri değişebiliyorum bu ne??
Gathering Wives Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 205 Çözümler 3 Beğeniler 187 20 Temmuz 2025 #4 Firmware indirip kablo ile klavyeyi bağlayın ve güncellemeyi yapın. Ardından kabloyu çıkartıp tekrar kablosuz moda alın. Artı 0 Eksi Çözüm
Firmware indirip kablo ile klavyeyi bağlayın ve güncellemeyi yapın. Ardından kabloyu çıkartıp tekrar kablosuz moda alın.