Aula F75 kutusu farklı olması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan b3nt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 475
  • Etiketler Etiketler
    aula f75

b3nt

Başarılı
Temu'da bittiği için yaklaşık 2 bin liraya sıfır, kapalı kutu Param Güvende ile sarı siteden aldım ama fotoğraflarda kutu kahverengi, karton Aula kutusu, benim bildiğim F75 kutusu siyah. Ne farkı var?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğim kadarıyla yeni üretim olanlar bu kutunun içinde geliyor, güney ışıklandırmalı oluyor yeni üretim olanlar.

@b3nt Üstte fotoğrafını koyduğun kutunun içinde altta görselini koyduğun kutu yok mu ? Açtın mı ?

@b3nt üstte fotoğrafını koyduğun kutunun içinde altta görselini koyduğun kutu yok mu? Açtın mı?

Hocam iki fotoğrafıda internetten buldum. Aldığım ilanda üstteki karton kutu vardı.

Hocam iki fotoğrafıda internetten buldum. Aldığım ilanda üstteki karton kutu vardı.
Ben Temu'dan aldım, senin görselini koyduğun iki kutu da geldi diye hatırlıyorum. Kahverengi kutunun içinden siyah kutu da vardı. Şu an dışarıdayım, 10 dakika içinde eve gelirim büyük ihtimal. Bir yine bakarım çıkmış mıydı diye.

Tamamdır hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…