8bankai 1 Uzman Katılım 8 Aralık 2024 Mesajlar 147 Çözümler 1 Beğeniler 47 Bugün 02:11 #1 Almayı düşünüyorum, aşağıya bıraktığım linkte genel fiyattan 400 TL kadar daha ucuza satılıyor. Sizce almalı mıyım? Kronik bir sorunu var mı? Yardımcı olursanız sevinirim. Bu fiyata benzerini bulamadım; isteklerim kablosuz ve tok sesli olması. Aula F75 Max Mekanik RGB TKL Reaper Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Klavye Lacivert : Amazon.com.tr: Bilgisayar Aula F75 Max Mekanik RGB TKL Reaper Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Klavye Lacivert : Amazon.com.tr: Bilgisayar amzn.eu Son düzenleme: Bugün 02:36
Almayı düşünüyorum, aşağıya bıraktığım linkte genel fiyattan 400 TL kadar daha ucuza satılıyor. Sizce almalı mıyım? Kronik bir sorunu var mı? Yardımcı olursanız sevinirim. Bu fiyata benzerini bulamadım; isteklerim kablosuz ve tok sesli olması. Aula F75 Max Mekanik RGB TKL Reaper Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Klavye Lacivert : Amazon.com.tr: Bilgisayar Aula F75 Max Mekanik RGB TKL Reaper Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Klavye Lacivert : Amazon.com.tr: Bilgisayar amzn.eu