Eli düzgün mekanik bulmak zor bu bütçeye.
Detaylar
Kim cevapladı?Üretilmiyor artık RGB fareler, illa RGB istiyorsan bu var. Logitech 102 takılma ve çift tiklama sorunlu bir mouse. Bunda da bağlantı kopma sorunlari yasayanlar var. Düzgün RGB bir mouse piyasada direkt yok. Sensorude PMW3325 ve gunumuz icin yetersiz bir sensor. PAW3311 fareler varken aynı fiyata sırf RGB diye almak saçma.
Claws güzel mi?
Ortalama ürünleri genellikle.
kxy
Becerikli
Baglanti kopma ve takılma sorunu yasayanlar olmus azimsanmayacak duzeyde. Sensorude rakiplerinden bir hayli geride. Iyi bir mouse degil ancak illabRGB istiyorsan 700 bandinda baska bir urun yok mantikli denecek. Sorunsuz RGB mouse direkt olarak o butcede yok. O mesaja ek bir Machenike mouse ekledim onerilebilecek tek RGB mouse o.
Baglanti kopma ve takılma sorunu yasayanlar olmus azimsanmayacak duzeyde. Sensorude rakiplerinden bir hayli geride. Iyi bir mouse degil ancak illabrgb istiyorsan 700 bandinda baska bir ürün yok mantikli denecek. Sorunsuz RGB mouse direkt olarak o butcede yok. O mesaja ek bir machenike mouse ekledim onerilebilecek tek RGB mouse o.
O zaman furylevel alayım o iyi değil mi kronik sorunu yok.
Baglanti kopma ve takılma sorunu yasayanlar olmus azimsanmayacak duzeyde. Sensorude rakiplerinden bir hayli geride. Iyi bir mouse degil ancak illabrgb istiyorsan 700 bandinda baska bir ürün yok mantikli denecek. Sorunsuz RGB mouse direkt olarak o butcede yok. O mesaja ek bir machenike mouse ekledim onerilebilecek tek RGB mouse o.
Attığın machenike mouse tükenmiş Kayra.
kxy
Becerikli
Stok beklenebilir dedim illaki RGB isteniyorsa, baska secenek yok.
O zaman furylevel alayım o iyi değil mi kronik sorunu yok.
Kroniği evet yok, iyi bir mouse o butcede.
Kroniği evet yok, iyi bir mouse o butcede.
O zaman onu alayim sağlam olsun da.
Bilgilendirme için teşekkür ederim Kayra.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Uygun fiyatlı markaların monitörleri alınır mı?
- EmirEffect
-
-