Elektronik Aula S99 809,10 TL

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 17989
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 430
  • Etiketler Etiketler
    aula
Stok gözükmüyor bende şu an hocam.

Zaten yoktu canli desteğe yazdım Prime uyesiyim 2 yıldır rica ettim çok ihtiyacım var dedim satıcı ile görüşüp size dönüş yapacağız dedi sonra satıcı bir tane stok çıkartmış aldım direkt sepete eklemeden hemen aldım.

Sizin adınıza çok sevindim hocam hayırlı olsun güle güle kullanın.

Sizin adınıza çok sevindim hocam hayırlı olsun güle güle kullanın.

Teşekkür ederim sayenizde uygun fiyata aldım bir mouse kaldi onu da zamanla alacağım Logitech 102 düşünüyorum sizce nasıl ARGB veya RGB seviyorum.

Teşekkür ederim sayenizde uygun fiyata aldım bir mouse kaldi onu da zamanla alacağım Logitech 102 düşünüyorum sizce nasıl ARGB veya RGB seviyorum.

Bu butceyi birak artik nerdeyse RGB mouse uretilmiyor, hepsi rezil urunler. Sırf RGB olması için her konudan kısıp kronik veya kronik olmasada fiyatarini asla haketmeyen ürünler almak istiyorsan bilemem. Logitech 102 berbat bir mouse. Dusuk butcede mouse ariyorsan en iyisi bu iki ürün.

ARGB ve RGB için ortalama bütçe ne kadar olur peki.

ARGB ve RGB için ortalama bütçe ne kadar olur peki.

Üretilmiyor artık RGB mouselar, illa RGB istiyorsan bu var. Logitech 102 takılma ve çift tiklama sorunlu bir mouse. Bunda da bağlantı kopma sorunlari yasayanlar var. Düzgün RGB bir mouse piyasada direkt yok. Sensorude PMW3325 ve gunumuz icin yetersiz bir sensor. PAW3311 mouselar varken aynı fiyata sırf RGB diye almak sacma.

İlla RGB istersen eli yüzü düzgün sadece bu var. GANKSENINLE kodu ile 1100 TL oluyor. Stok bekleyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…