Zaten yoktu canli desteğe yazdım Prime uyesiyim 2 yıldır rica ettim çok ihtiyacım var dedim satıcı ile görüşüp size dönüş yapacağız dedi sonra satıcı bir tane stok çıkartmış aldım direkt sepete eklemeden hemen aldım.
Zaten yoktu canli desteğe yazdım Prime uyesiyim 2 yıldır rica ettim çok ihtiyacım var dedim satıcı ile görüşüp size dönüş yapacağız dedi sonra satıcı bir tane stok çıkartmış aldım direkt sepete eklemeden hemen aldım.
Bu butceyi birak artik nerdeyse RGB mouse uretilmiyor, hepsi rezil urunler. Sırf RGB olması için her konudan kısıp kronik veya kronik olmasada fiyatarini asla haketmeyen ürünler almak istiyorsan bilemem. Logitech 102 berbat bir mouse. Dusuk butcede mouse ariyorsan en iyisi bu iki ürün.
Bu butceyi birak artik neredeyse RGB mouse uretilmiyor, hepsi rezil urunler. Sırf RGB olması için her konudan kısıp kronik veya kronik olmasa da fiyatarini asla hak etmeyen ürünler almak istiyorsan bilemem. Logitech 102 berbat bir mouse. Dusuk butcede mouse ariyorsan en iyisi bu iki ürün.
Üretilmiyor artık RGB mouselar, illa RGB istiyorsan bu var. Logitech 102 takılma ve çift tiklama sorunlu bir mouse. Bunda da bağlantı kopma sorunlari yasayanlar var. Düzgün RGB bir mouse piyasada direkt yok. Sensorude PMW3325 ve gunumuz icin yetersiz bir sensor. PAW3311 mouselar varken aynı fiyata sırf RGB diye almak sacma.