Çözüldü Aula SC680 kablosuz moddayken driver üzerinde uyku modunda görünüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

DeadlyMania7

Seçkin
Yer
Cehennemin dibi
Mouse bugün geldi. Type-C ile bağlıyken her türlü ayarı yapabiliyorum ama yanında gelen 8K dongle ile bağlayınca cihaz driver üzerinde uyku modunda gözüküyor.

Bunu nasıl çözebilirim?

Driverı aulastar.com üzerinden indirdim.

O sorun bende de var. Galiba yazılımı yazanlar sorunlu yazmış. İyi kullanımlar.

Ayrıca hertz testini razerın programıyla yap. Gerçek doğru sonucu o veriyor.

Mcu'nun gücü yetmiyor zaten mouse 1K Hz stabil kullanırsınız 2K da tam stabil değil.

Mcu'nun gücü yetmiyor zaten mouse 1K Hz stabil kullanırsınız 2K da tam stabil değil.

2K da CS2 de surf denedim gayet stabil. Okuma hızı fazla olduğu için DPI'ı az bir şey kıstım sadece. 3100'den 3000'e çektim daha rahat oturdu.

O sorun bende de var. Galiba yazılımı yazanlar sorunlu yazmış. İyi kullanımlar.

Ayrıca Hertz testini Razer'ın programıyla yap. Gerçek doğru sonucu o veriyor.

Hocam şarj bölümü hep %100 mü gözüküyor? Daha hiç inmedi bende bayağıdır kullanıyorum fareyi

Son düzenleme:
Dongle zaten mouseun şarjı azaldıkça yeşilden sarıya sonrada kırmızıya dönüyor. Şarjı kritik seviyelerede inerse mouseun üstündeki LED kırmızı yanıp sönüyor.

Dongle zaten farenin şarjı azaldıkça yeşilden sarıya sonra da kırmızıya dönüyor. Şarjı kritik seviyelerede inerse farenin üstündeki LED kırmızı yanıp sönüyor.

Yok direkt sıfırlanmıyor.

Uygulama içinde yavaş yavaş düşüyormuş. 96-94-92 şimdi de 84 oldu.

Cihazı az önce şarj ettim. Şimdi de uyku moduna girmiyor şaka gibi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…