Hocam ben Wraith'ten almadım. İade konusunda sorun çıkartıyorlar ama duyduğuma göre bir arıza durumunda yardımcı oluyorlar.
30 Ağustos akşamı kullanmaya başladım, geldiğinde %80 şarjı vardı. %50 civarına düştüğünde 1-2 saat şarj ettim, çıkarttığımda %85'di yanlış hatırlamıyorsam. Şu anda %50 gösteriyor uygulamada, aldığımdan beri bir kere şarja taktım onda da %50 bile şarj etmedim yani. Bilgisayar günde ortalama 8 saat açık kalıyor.
Takılmayla ilgili bir sorun hiç yaşamadım. Dongle, kasanın arkasında anakarta takılı, fareye 1 metre mesafe bile yok. Günde 2 saat kadar CS2 oynuyorum, günlük işlerde hissetmesem bile oyunda hissederdim.
Sevmediğim iki şey var, birisi pek önemli değil. Uygulamasında şarj 5'in katları olarak gözüküyor, küsüratını göremiyoruz. Bu pek önem arz etmiyor tabii. Kutunun içinden çıkan grip tape'ler rezalet plastik kokuyor. Elimi düzenli yıkayan, yemek yerken fareyi kullanmayan birisiyim ve elim de çok terlemez ama yine de 3 günde renk atması oldu. Renk atması diyorum çünkü beyaz grip tape üzerinde kararma değil, parmaklarımın denk geldiği yerlerde kırmızımsı lekeler ortaya çıktı. Fare elinizden kaymıyorsa görünüş olsun diye kullanmanızı tavsiye etmem.