Aula V9 Ultra Plus vs ATK A9 Air

V9 Ultra Plus N11 kuponuyla 2.300 liraya düşüyor. A9 Air ise 3.900 lira. Hangisini almalıyım arkadaşlar?

Aralarındaki tek fark ağırlık mı? Güncel fiyatlara göre fiyat farkına değer mi?

V9 Ultra Plus N11 kuponuyla 2.300 liraya düşüyor. A9 Air ise 3.900 lira. Hangisini almalıyım arkadaşlar?

Aralarındaki tek fark ağırlık mı? Güncel fiyatlara göre fiyat farkına değer mi?
Air+'ın gelmesini bekle, donanım açısından en tepe ürün olarak gelecek. İllaki alman gerekiyorsa V9+ F/P olarak daha mantıklı.

A9 Air. Aradaki farka değer. Alternatif olarak Leviathan V4 bakabilirsiniz.
MCU'daki fark için değebilir ama 1-2 ay içinde A9 Air+ Türkiye'ye giriş yapacakken onun için beklemek daha sağlıklı, beklenmeyecekse bile V9 Ultra+ alınıp bütçeyi korumak lazım onun için.

MCU'daki fark için değebilir ama 1-2 ay içinde A9 Air+ Türkiye'ye giriş yapacakken onun için beklemek daha sağlıklı, beklenmeyecekse bile V9 Ultra+ alınıp bütçeyi korumak lazım onun için.

Sırf 3955 için beklemeye değecek bir model olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca aralarındaki tek fark MCU değil Aula ve ATK arasında.

Sırf 3955 için beklemeye değecek bir model olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca aralarındaki tek fark MCU değil Aula ve ATK arasında.
MCU en majör fark sonuç olarak ama.
3955'de ciddi bir Acceleration farkı mevcut, 100 IPS fark edilmeyebilir ama %33'lük G farkı hissedilmesi muhtemel bir fark olacaktır. Tabii Türkiye fiyatlandırması burada kritik rol oynayacak.

Biraz uzun yazıyorum pardon.

A9 Air. Aradaki farka değer. Alternatif olarak Leviathan V4 bakabilirsiniz.
Almışken daha hafif diye A9 Air'i tercih ederim gibi. Leviathan V4'ü 55 gram olarak gösteriyor. A9 Air'i 47 gram gösteriyor. Bence ağırlık kişisel bir şey ama ne kadar hafifse o kadar seviyorum.

@SF26 @23783 A9 Air+ beklenebilir ama satış fiyatı ne olur o belli mi? 1-2 ay da açıkçası çok kısa bir süre değil.

Bir de ben ürünler bazında şunu düşünürüm. A9 Air çoğu kişi tarafından kullanılmış ve memmuniyet duyulan bir ürün. Air+ ilk geldiğinde belki problemli gelecek? Sanmıyorum öyle olacağını ama yeni modellerle ilgili hep öyle kuşku taşırım.

Bir de açıkçası FPS oyunlarını e-spor seviyesinde oynamadığım için minör farklar için +1.000 daha bile vermek istemem.

ATK.Store'da 72 dolardan satışa sunuldu. 75-80 dolar bandında olacağını düşünüyorum burada da. A9 Air daha iyi donanıma sahip lâkin Air+'ın sensörü Acceleration tarafında ciddi bir fark taşıyor, ben bu açıdan Air+'ın beklenebilir olduğunu düşünüyorum.

Almışken daha hafif diye A9 Air'i tercih ederim gibi. Leviathan V4'ü 55 gram olarak gösteriyor. A9 Air'i 47 gram gösteriyor. Bence ağırlık kişisel bir şey var ama ne kadar hafifse o kadar seviyorum.

Donanım ve malzeme kalitesi olarak Leviathan V4'ü daha çok beğeniyorum bende var harika bir fare. Ama A9 Air'da bayağı iyi bir fare tabii.

@SF26 @23783 A9 Air+ beklenebilir ama satış fiyatı ne olur o belli mi? 1-2 ay da açıkçası çok kısa bir süre değil.

Yani bence değmez beklemeye ben olsam A9 Air veya Levi alır geçerdim.

Air+ zaten düz Air tabanlı PCB'leri bile aynı yanlış hatırlamıyorsam. Tek fark 3955.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…