3 348375 Uzman Katılım 5 Ocak 2026 Mesajlar 1.058 Çözümler 3 Beğeniler 466 5 Mart 2026 #1 Sepette300 kodu ile satın alınız, kablolu olduğuna dikkat edin kablosuz sanmayın. Aula Win68 HE Manyetik Klavye Rapid Trigger GrayWood Swtich 8000Hz RGB TKL Hot Swap Oyuncu Klavyesi - Fiyatı, Yorumları Win68 HE Manyetik Klavye Rapid Trigger GrayWood Swtich 8000Hz RGB TKL Hot Swap Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol ty.gl
Sepette300 kodu ile satın alınız, kablolu olduğuna dikkat edin kablosuz sanmayın. Aula Win68 HE Manyetik Klavye Rapid Trigger GrayWood Swtich 8000Hz RGB TKL Hot Swap Oyuncu Klavyesi - Fiyatı, Yorumları Win68 HE Manyetik Klavye Rapid Trigger GrayWood Swtich 8000Hz RGB TKL Hot Swap Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol ty.gl
gesaffelstein 30 Üstün Katılım 30 Mayıs 2024 Mesajlar 404 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 374 5 Mart 2026 #2 Alınır mı? ASUS TUF K1'den geçmeye değer mi? Mouse ve kulaklık kablosuz. Klavye kablolu olsa da olur diye düşündüm ama bilemedim.
Alınır mı? ASUS TUF K1'den geçmeye değer mi? Mouse ve kulaklık kablosuz. Klavye kablolu olsa da olur diye düşündüm ama bilemedim.
Xbox 360E Üstün Katılım 6 Nisan 2025 Mesajlar 4.173 Çözümler 46 Beğeniler 3.737 5 Mart 2026 #3 gesaffelstein dedi: Alınır mı? ASUS TUF K1'den geçmeye değer mi? Mouse ve kulaklık kablosuz. Klavye kablolu olsa da olur diye düşündüm ama bilemedim. Genişletmek için tıkla... Geçilir.
gesaffelstein dedi: Alınır mı? ASUS TUF K1'den geçmeye değer mi? Mouse ve kulaklık kablosuz. Klavye kablolu olsa da olur diye düşündüm ama bilemedim. Genişletmek için tıkla... Geçilir.
KS KS 3 348375 Uzman Katılım 5 Ocak 2026 Mesajlar 1.058 Çözümler 3 Beğeniler 466 5 Mart 2026 #4 gesaffelstein dedi: Alınır mı? ASUS TUF k1'den geçmeye değer mi? Mouse ve kulaklık kablosuz. Klavye kablolu olsa da olur diye düşündüm ama bilemedim. Genişletmek için tıkla... Geçilir, hem estetik açıdan da güzel olur.
gesaffelstein dedi: Alınır mı? ASUS TUF k1'den geçmeye değer mi? Mouse ve kulaklık kablosuz. Klavye kablolu olsa da olur diye düşündüm ama bilemedim. Genişletmek için tıkla... Geçilir, hem estetik açıdan da güzel olur.
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.397 Makaleler 14 Çözümler 70 Beğeniler 18.908 Yer İstanbul 5 Mart 2026 #5 gesaffelstein dedi: Alınır mı? ASUS TUF K1'den geçmeye değer mi? Mouse ve kulaklık kablosuz. Klavye kablolu olsa da olur diye düşündüm ama bilemedim. Genişletmek için tıkla... Hard FPS oynuyorsanız geçilir. Harici olarak manyetik klavyelerin sesi ve hissiyatı "tırt".
gesaffelstein dedi: Alınır mı? ASUS TUF K1'den geçmeye değer mi? Mouse ve kulaklık kablosuz. Klavye kablolu olsa da olur diye düşündüm ama bilemedim. Genişletmek için tıkla... Hard FPS oynuyorsanız geçilir. Harici olarak manyetik klavyelerin sesi ve hissiyatı "tırt".
Dazti Becerikli Katılım 18 Eylül 2025 Mesajlar 215 Beğeniler 68 5 Mart 2026 #6 gesaffelstein dedi: Alınır mı? ASUS TUF K1'den geçmeye değer mi? Mouse ve kulaklık kablosuz. Klavye kablolu olsa da olur diye düşündüm ama bilemedim. Genişletmek için tıkla... Ben eskiden almıştım güzel klavye,FPS oyunu oynamasamda önerebilirim. michaelscofield dedi: Hard FPS oynuyorsanız geçilir. Harici olarak manyetik klavyelerin sesi ve hissiyatı "tırt". Genişletmek için tıkla... Düşünüldüğü kadar da değil bence
gesaffelstein dedi: Alınır mı? ASUS TUF K1'den geçmeye değer mi? Mouse ve kulaklık kablosuz. Klavye kablolu olsa da olur diye düşündüm ama bilemedim. Genişletmek için tıkla... Ben eskiden almıştım güzel klavye,FPS oyunu oynamasamda önerebilirim. michaelscofield dedi: Hard FPS oynuyorsanız geçilir. Harici olarak manyetik klavyelerin sesi ve hissiyatı "tırt". Genişletmek için tıkla... Düşünüldüğü kadar da değil bence
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.397 Makaleler 14 Çözümler 70 Beğeniler 18.908 Yer İstanbul 5 Mart 2026 #7 Dazti dedi: Düşünüldüğü kadar da değil bence Genişletmek için tıkla... Çok daha üst düzey manyetik klavyeler kullandım ve öyle maalesef.
Dazti dedi: Düşünüldüğü kadar da değil bence Genişletmek için tıkla... Çok daha üst düzey manyetik klavyeler kullandım ve öyle maalesef.
Dazti Becerikli Katılım 18 Eylül 2025 Mesajlar 215 Beğeniler 68 16 Mart 2026 #8 michaelscofield dedi: Çok daha üst düzey manyetik klavyeler kullandım ve öyle maalesef. Genişletmek için tıkla... diğer klavyelerin yanında "tırt" evet ama çok mekanik klavye kullanmayan birisi olarak bana güzel geliyor,herkese göre değişmesi normal bir durum.
michaelscofield dedi: Çok daha üst düzey manyetik klavyeler kullandım ve öyle maalesef. Genişletmek için tıkla... diğer klavyelerin yanında "tırt" evet ama çok mekanik klavye kullanmayan birisi olarak bana güzel geliyor,herkese göre değişmesi normal bir durum.