Aurora 0-2 Donk

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Zeitnot
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 34
  • Görüntüleme Görüntüleme 838
  • Etiketler Etiketler
    aurora
"Çıkar" sözcüğüm kafa kafaya gider anlamında değil, bizim takımda aimine çıkabilecek en iyi kişi.

Olay zaten aim değil, XANTARES moral olarak kötü geliyordu, xfl0udun daha kötü olduğu bir gerçek ama takıma çok fazla moral veriyor. 6-0 olmasına rağmen takıma moral vermeye devam etti, sonra comeback attık.

Takımın kapasitesi belli bazı şeyleri zorlayamazsın. Donk çok iyi oyuncu denginde birisini bulmadıkça her takıma kabus olur.

Olay zaten aim değil, XANTARES moral olarak kötü geliyordu, xfl0udun daha kötü olduğu bir gerçek ama takıma çok fazla moral veriyor. 6-0 olmasına rağmen takıma moral vermeye devam etti, sonra comeback attık.

XANTARES sadece öfke kontrolü yapabilse ve geriye düşünce oyundan kopmasa xfl0uda bin basar, umarım XANTARES geri dönünce mentali düzgün ve sinirini kontrol edebilecek şekilde gelir.

Her şey aim olsaydı bir turnuva kazanmış olmalıydık bugüne kadar. Sürekli aynı şey. Spirit'e karşı kaç maç kazanıldı bugüne kadar? Tüm HLTV donk'u övüyor şu an. Konunun xfloud veya maj3r ile hiç alakası yok. Donk iyi oynadı sadece. XANTARES olsaydı da kazanamayacaktık. Daha da kötü olacaktı mentali hatta son hareketlerinden ve tepkilerden dolayı. Maç sonu da yuhalanıyoruz açıklaması okurduk muhtemelen.

Zaten başlığa yazdığım gibi, Aurora vs Donk karşılaşması.

SH1Ro'ya 2.5 kat fark atmış neredeyse, 141 ADR inanılmaz bir seviye.

Yine kaybederdik fakat bence 2-1 biterdi nukeyi alabilirdik diye düşünüyorum. Nuke de tek +kd ile oynayan woxic. Daha kötü olacağını hiç düşünmüyorum xfloud nuke de kendini fazla gösteremedi xantares olsa bence nukeyi alma şansımız vardı jer de saçma saçma peek atıp durmasaydı çok rahat alırdık.
Ama yine yenilirdik orası ayrı donk değişik çar.

Zaten başlığa yazdığım gibi, Aurora vs Donk karşılaşması.

Eki Görüntüle 167906

SH1Ro'ya 2.5 kat fark atmış neredeyse, 141 ADR inanılmaz bir seviye.

Ben daha iyiyim.

Son düzenleme:
Kaç yıldır birlikte oynayan bir takım. Hala elle tutulur bir başarı yok.

Hocam XANTARES'in sadece artılarını düşünüyorsunuz. Skor tablosuna baktığımızda sh1ro harici onlarda da + kd yok. (donk'u saymıyorum hiçbir analizimde.) Zweih kötü bir oyun geçiriyordu. xfl0ud'un yıllar sonra takıma dönmesine rağmen genele baktığımızda jottAAA'dan hariç tek + kd xfl0ud.

Spirit ile oynadığımız son 3 maçı incelersek XANTARES'in o kadarda firepower sağlayamadığını görebiliriz. (Hepsini kaybettik.)

Aslında sadece + yönlerine bakmıyorum mentali bayağı bozuk bir oyuncu ona kesinlikle bir şey diyemem ben de bu zamana kadar hiçbir şey kazanamasam ben de delirirdim.
Zweih berbat bir oyun geçiriyordu son dakikalar açılmaya başladı ama yine de leş bir oyun oynadı aynı şekilde zontix de kötü oynadı buna rağmen alamamız tuhaf. Xantares olsa alırdık dememin sebebi spiritin bu aralar tam formda olmaması. Attığın ekran görüntülerine bakarsak spirit in her oyuncusu iyi oynamış (konsol oyuna benzeyen chopperi saymıyorum igl zaten)
Bence xantares olsa 2-1 nukeyi alıp kaybederdik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…