Aurora, Cologne Major'de çeyrek finalde!

L3rich gör koçum bunları. Belki utanırsın.
L3rich Soulfly'ın bu kadar katkı vereceğini beklememiştir bence.
Bu arada 1.5 sene içinde yeni IGL gelecek her türlü, Maj3r artık kaç yaşına geldi yani.

@SF26, TRCS'de öyle bir adam varsa gelsin .d
TRCS'den alınacağını sanmıyorum, International kadro deneyimi olan bir IGL gelir. Tahminim AleksiB benim.
İsmail abi bırakmak isterse de yerine çok yüksek ihtimalle jL olur ki İngilizce iletişim tarafında jL fena bir isim değil.

@SF26, International olacaksa olmasın kardeşim gg. jL olursa XANTARES olmaz.

@SF26, International olacaksa olmasın kardeşim gg. jL olursa XANTARES olmaz.
Xantares'in yerine gelecek dedim ya zaten hocam.
International kadroda bu takım gene akar, takıma sahnenin tabiri caizse şeyi olmuş adamlar lazım ki sahne gerginliğini takımdan alabilsinler. Maj3r'de o yok. AleksiB bu konuda en iyi isimlerden birisi. Firepower rezalet kabul ama takımda jL/Wicadia gibi iki hayvani firepowerın yanına supportive AWP'er yerine agro AWP'er Woxic eklersen takım uçar. Soulfly zaten geldiğinden beri net bir firepower ekledi takıma.

Haa İsmail deyince İsmail Yüksek geldi aklıma. Can işte dayı XANTARES bu yaşta top20 yapmış tek oyuncu. International olduktan sonra biz kişi destekleriz ya takımdan bana ne olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…