Selam, tekrardan işlemci değişmeyip Aurora forması alacağım ancak nereden alacağımı bilmiyorum, yurt dışında satılıyor ancak gümrükten geçmez diye hiç bulaşmak istemiyorum.
Ek olarak üzerinde 1XBET logosu var, bazıları sorun olacağını söylemişti, sorun olur mu?
Türkiye'ye özel satış için hazırlık yapıldığını söylediler. Beklemek gerekiyor. Bir de her türlü fikrine saygılıyım fakat sonuçta kulüp bir Türkiye kulübü değil. Formalardan gelen gelirler oyunculara değil kulübe gidecek. Sırf Türk oyuncular oynuyor diye yabancı bir kulüpten ben forma almayı tercih etmem.
Türkiye'ye özel satış için hazırlık yapıldığını söylediler. Beklemek gerekiyor. Bir de her türlü fikrine saygılıyım fakat sonuçta kulüp bir Türkiye kulübü değil. Formalardan gelen gelirler oyunculara değil kulübe gidecek. Sırf Türk oyuncular oynuyor diye yabancı bir kulüpten ben forma almayı tercih etmem.
Bunda bir sakınca yok tabi de bir yurtdışı kulübünden forma satın alacak olsam bu Aurora olmazdı demek istedim aslında. Faze,Vitality,Navi,Astralis gibi çok güzel formalara ve bilinmiş kulüpler var. Aurora Türk oyuncularla devam etmek istemediğinde çok da anlamlı bir kulüp değil.