dotsh Üstün Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 1.757 Çözümler 9 Beğeniler 1.340 3 Mayıs 2025 #1 Telefon değiştirdiğim için mecburi olarak Aurora Store üzerinden indirdim. Sesli mesaj vb. gönderirken bir problem yaşamıyorum fakat sesli sohbete girdiğimde sesim gitmiyor. Mikrofon kullanılıyor olarak gözüküyor ama sesim iletilmiyor.
Telefon değiştirdiğim için mecburi olarak Aurora Store üzerinden indirdim. Sesli mesaj vb. gönderirken bir problem yaşamıyorum fakat sesli sohbete girdiğimde sesim gitmiyor. Mikrofon kullanılıyor olarak gözüküyor ama sesim iletilmiyor.
Çözüm dotsh 3 Mayıs 2025 alimali dedi: Bir de ıntra ile dener misin? Genişletmek için tıkla... Kullandığım yöntem ile alakalı olmadığını söyledim. Intra ile de bir şey değişmedi. Push to talk açtığım zaman ses gidiyor fakat sürekli basılı tutmam gerekiyor. Voice activity olarak seçince sesim gitmiyor. dotsh dedi: Kullandığım yöntem ile alakalı olmadığını söyledim. Intra ile de bir şey değişmedi. Push to talk açtığım zaman ses gidiyor fakat sürekli basılı tutmam gerekiyor. Voice activity olarak seçince sesim gitmiyor. Genişletmek için tıkla... Çözdüm. Voice settings kısmından Advanced voice Activity'i kapatınca düzeldi.
alimali dedi: Bir de ıntra ile dener misin? Genişletmek için tıkla... Kullandığım yöntem ile alakalı olmadığını söyledim. Intra ile de bir şey değişmedi. Push to talk açtığım zaman ses gidiyor fakat sürekli basılı tutmam gerekiyor. Voice activity olarak seçince sesim gitmiyor. dotsh dedi: Kullandığım yöntem ile alakalı olmadığını söyledim. Intra ile de bir şey değişmedi. Push to talk açtığım zaman ses gidiyor fakat sürekli basılı tutmam gerekiyor. Voice activity olarak seçince sesim gitmiyor. Genişletmek için tıkla... Çözdüm. Voice settings kısmından Advanced voice Activity'i kapatınca düzeldi.
A alimali Uzman Katılım 2 Şubat 2025 Mesajlar 708 Makaleler 3 Çözümler 16 Beğeniler 423 3 Mayıs 2025 #2 Yasağı aşmak için kullandığınız yöntem yetersiz geliyordur. Artı 0 Eksi
korayklfa Çalışkan Katılım 19 Şubat 2025 Mesajlar 89 Beğeniler 45 3 Mayıs 2025 #3 1.1.1.1 adlı uygulamayı kullanın. alimali'nin de dediği gibi kullandığınız VPN yasağı delemiyor. Artı 0 Eksi
KS KS dotsh Üstün Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 1.757 Çözümler 9 Beğeniler 1.340 3 Mayıs 2025 #4 alimali dedi: Yasağı aşmak için kullandığınız yöntem yetersiz geliyordur. Genişletmek için tıkla... korayklfa dedi: 1.1.1.1 adlı uygulamayı kullanın. Alimali'nin de dediği gibi kullandığınız VPN yasağı delemiyor. Genişletmek için tıkla... VPN ile alakalı bir durum yok. Proton VPN, 1.1.1.1 ve ByeDPI ile denedim. Bütün her şey sorunsuz çalışıyor. Sadece sesim gitmiyor. Artı 0 Eksi
alimali dedi: Yasağı aşmak için kullandığınız yöntem yetersiz geliyordur. Genişletmek için tıkla... korayklfa dedi: 1.1.1.1 adlı uygulamayı kullanın. Alimali'nin de dediği gibi kullandığınız VPN yasağı delemiyor. Genişletmek için tıkla... VPN ile alakalı bir durum yok. Proton VPN, 1.1.1.1 ve ByeDPI ile denedim. Bütün her şey sorunsuz çalışıyor. Sadece sesim gitmiyor.
A alimali Uzman Katılım 2 Şubat 2025 Mesajlar 708 Makaleler 3 Çözümler 16 Beğeniler 423 3 Mayıs 2025 #5 Bir de Intra ile dener misin? Artı 0 Eksi
KS KS dotsh Üstün Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 1.757 Çözümler 9 Beğeniler 1.340 3 Mayıs 2025 #6 alimali dedi: Bir de ıntra ile dener misin? Genişletmek için tıkla... Kullandığım yöntem ile alakalı olmadığını söyledim. Intra ile de bir şey değişmedi. Push to talk açtığım zaman ses gidiyor fakat sürekli basılı tutmam gerekiyor. Voice activity olarak seçince sesim gitmiyor. dotsh dedi: Kullandığım yöntem ile alakalı olmadığını söyledim. Intra ile de bir şey değişmedi. Push to talk açtığım zaman ses gidiyor fakat sürekli basılı tutmam gerekiyor. Voice activity olarak seçince sesim gitmiyor. Genişletmek için tıkla... Çözdüm. Voice settings kısmından Advanced voice Activity'i kapatınca düzeldi. Son düzenleme: 3 Mayıs 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
alimali dedi: Bir de ıntra ile dener misin? Genişletmek için tıkla... Kullandığım yöntem ile alakalı olmadığını söyledim. Intra ile de bir şey değişmedi. Push to talk açtığım zaman ses gidiyor fakat sürekli basılı tutmam gerekiyor. Voice activity olarak seçince sesim gitmiyor. dotsh dedi: Kullandığım yöntem ile alakalı olmadığını söyledim. Intra ile de bir şey değişmedi. Push to talk açtığım zaman ses gidiyor fakat sürekli basılı tutmam gerekiyor. Voice activity olarak seçince sesim gitmiyor. Genişletmek için tıkla... Çözdüm. Voice settings kısmından Advanced voice Activity'i kapatınca düzeldi.