Bu öneri uygulamaya geçirilmiştir.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
- Makaleler
- 7
Mobilde böyle bir problem var anlaşılan. Kontrol sağlarım en yakın zamanda.
- Makaleler
- 3
Padding'i çok fazla. Mobilde direkt 0 olmalı.
Bende mobilde böyle bir problem yok, 14 Pro Max kullanıyorum;Mobilde böyle bir problem var anlaşılan. Kontrol sağlarım en yakın zamanda.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 7
Mobile özel yapı oluşturmam lazım o nedenle, biraz vakit alabilir. Müsait zamanımda araştıracağım.
- Makaleler
- 3
Düzgünce yapılmış temalar kullanarak çözülebilir aslında. Ekran görüntüsünde bile görünüyor. Adam daha border radius eklemekten aciz. 4K ekranla tema yapıp 4K ekranla test etmiş gibi.
- Makaleler
- 7
Düzgünce yapılmış temalar kullanarak çözülebilir aslında. Ekran görüntüsünde bile görünüyor. Adam daha border radius eklemekten aciz. 4K ekranla tema yapıp 4K ekranla test etmiş gibi.
Aslında onlarca tema seçime sunuldu ve oylanıldı. O doğrultuda bir tanesi alınacaktı fakat buna rağmen en çok beğenilen ikiliyi aldık. Geliştiricisi hâlâ temada belirli hataları kapatıyor, o konuda bize de beklemek düşer. Mobile özel yapıyı kendim yapacağım, yapacak bir şey yok.
- Makaleler
- 7
Sorunu çözdüğüme inanıyorum. Belirli küçüklükteki cihazlarda padding vb. yapılar 0 px ile değiştirildi. Gördüğünüz hataları bildirdikçe daha iyi bir temaya sahip olabiliriz. İyi Sosyaller dilerim.
- Makaleler
- 3
Uygulandı ön eki isteriz.Sorunu çözdüğüme inanıyorum. Belirli küçüklükteki cihazlarda padding vb. yapılar 0 px ile değiştirildi. Gördüğünüz hataları bildirdikçe daha iyi bir temaya sahip olabiliriz. İyi Sosyaller dilerim.