KS KS Lorien Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.506 Çözümler 2 Beğeniler 4.786 Yer Kaer Morhen 29 Ekim 2024 #11 lazye dedi: Meslektaşız bende Harita/Geomatik mühendisiyim. Genişletmek için tıkla... Hocam torpilli iş varsa gelirim tekniker olarak.
lazye dedi: Meslektaşız bende Harita/Geomatik mühendisiyim. Genişletmek için tıkla... Hocam torpilli iş varsa gelirim tekniker olarak.
lazye Üstün Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 1.462 Makaleler 1 Çözümler 14 Beğeniler 839 29 Ekim 2024 #12 Lorien dedi: Hocam torpilli iş varsa gelirim tekniker olarak. Genişletmek için tıkla... Yok öyle bir durum zaten piyasa durgun. İstanbul da ve deprem bölgelerinde çok iş var. Buralarda bulabilirsin.
Lorien dedi: Hocam torpilli iş varsa gelirim tekniker olarak. Genişletmek için tıkla... Yok öyle bir durum zaten piyasa durgun. İstanbul da ve deprem bölgelerinde çok iş var. Buralarda bulabilirsin.
KS KS Lorien Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.506 Çözümler 2 Beğeniler 4.786 Yer Kaer Morhen 29 Ekim 2024 #13 lazye dedi: Yok öyle bir durum zaten piyasa durgun. İstanbul da ve deprem bölgelerinde çok iş var. Buralarda bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yok hocam şu an çalışıyorum. Şaka amaçlı söyledim. Hallettim arkadaşlar teşekkürler hepinize. Son düzenleme: 30 Ekim 2024
lazye dedi: Yok öyle bir durum zaten piyasa durgun. İstanbul da ve deprem bölgelerinde çok iş var. Buralarda bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yok hocam şu an çalışıyorum. Şaka amaçlı söyledim. Hallettim arkadaşlar teşekkürler hepinize.