Autohotkey Güvenilir mi?

cleanris

Uzman
Bir oyun için kurmuştum, işimi hallettim ve geri silmek istiyorum ama lazım olursa diye de silmek istemiyorum.

Bu program güvenilir mi? Zararlı yazılım barındırıyor mu?

ChatGPT ile konuşurken bunu önerdi, zararlı yazılım önermez ve fake siteyi vermez diye ChatGPT'nin verdiği linkten indirdim. Sonra kontrol ettim kendi sitesinin linkini veriyormuş. ChatGPT aracılığı ile kod oluşturdum ve kullandım.

Aklıma takıldı, sizce format atmam gerekir mi?

Orijinal sitesinden yüklediysen bir şey olmaz, ben yıllarca kullandım, sıkıntı yaşamadım.

Bana da ChatGPT önermişti, yükleyip biraz kurcalamıştım ancak işime yaramayınca silmiştim. Zararlı yazılım barındırdığını görmedim.

Orijinal sitesinden yüklediysen bir şey olmaz, ben yıllarca kullandım, sıkıntı yaşamadım.
Orijinaldir, chatgpt fake site vereceğini sanmıyorum.

Bana da ChatGPT önermişti, yükleyip biraz kurcalamıştım ancak işime yaramayınca silmiştim. Zararlı yazılım barındırdığını görmedim.

Bende o önerdi diye güvenip indirdim, fakat kodları indirirken virüs olabileceğini söyledi. Başkalarının kodlarını indirmemem gerektiğini söyledi. Ona güvenerekten yükledim ve onun verdiği kodu kullandım. Uygulama zararlı bir yazılım olsa önermezdi diye tahmin ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…