Avatar Son Hava Bükücü çizgi romanı nereden bulunur?

Ratchet

Yetkin
Evet, Avatar The Last Airbender çizgi dizisinin tüm sezonlarını izledim. Duyduğum kadarı ile bunun çizgi romanları var mış. Acaba Türkiye'de bunların Türkçe olanı varsa bütün çizgi romanlarını sırası ile mağazalardan link paylaşır mısınız?

Avatar Türkiye Facebook grubu gönderisi'nde bayağı bir Türkçe çizgi romanını PDF olarak paylaşmışlar istersen ücretsiz okuyabilirsin.

İyiymiş aslında. Ama ben nasıl desem kağıt parçası elimde olunca daha iyi hissediyorum. Bir de 10 yıl sonra bir bakarsın hatıra diye tekrar okurum. Seviyorum böyle şeyleri. Bunları satan hiç yok mu?

İyiymiş aslında. Ama ben nasıl desem kağıt parçası elimde olunca daha iyi hissediyorum. Bir de 10 yıl sonra bir bakarsın hatıra diye tekrar okurum. Seviyorum böyle şeyleri. Bunları satan hiç yok mu?

Baktım da şöyle genel de İngilizce var Amazon da diğerlerinde de stok yok falan yazıyor benim gördüklerimde.

Baktım da şöyle genel de İngilizce var Amazon da diğerlerinde de stok yok falan yazıyor benim gördüklerimde.

Oha, 800-1600 nedir yahu? Yok, hocam kalsın, sağ olsun ben parayı bulunca alırım bunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…