Winner Üstün Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 3.163 Çözümler 2 Beğeniler 1.402 18 Şubat 2026 #1 Endgame sonrasına pek hakim değilim. Sürprizbozan Fakat ölmeyen ancak kadroda olmayan bir sürü karakter var. Galaksinin Koruyucuları'nın hikayesi bittiği için onları saymıyorum. Hulk Spider-Man (Tom Holland) Eternals Captain Marvel War Machine Hawkeye Deadpool Wolverine Jean Grey Scarlet Witch Quicksilver Moon Knight Ve belki de unuttuğum birçok karakter castte yok. @Umut000
Endgame sonrasına pek hakim değilim. Sürprizbozan Fakat ölmeyen ancak kadroda olmayan bir sürü karakter var. Galaksinin Koruyucuları'nın hikayesi bittiği için onları saymıyorum. Hulk Spider-Man (Tom Holland) Eternals Captain Marvel War Machine Hawkeye Deadpool Wolverine Jean Grey Scarlet Witch Quicksilver Moon Knight Ve belki de unuttuğum birçok karakter castte yok. @Umut000
Lotr Manyağı Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Gelişen Oyun İlk 1.000! Yüzüklerin Efendisi Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 1.981 Makaleler 1 Çözümler 236 Beğeniler 3.429 Yer Middle Earth🧙♂️ 18 Şubat 2026 #2 Winner dedi: Ve belki de unuttuğum birçok karakter castte yok. Genişletmek için tıkla... Gerek de yok...
Winner dedi: Ve belki de unuttuğum birçok karakter castte yok. Genişletmek için tıkla... Gerek de yok...
ScarlettJohansson Başarılı Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 88 Beğeniler 35 Yer Bursa 18 Şubat 2026 #3 Winner dedi: Endgame sonrasına pek hakim değilim. Sürprizbozan fakat ölmeyen ancak kadroda olmayan bir sürü karakter var. Galaksinin koruyucuları'nın hikayesi bittiği için onları saymıyorum. Hulk Spider-Man (tom holland) Eternals Captain Marvel. War machine. Hawkeye Deadpool Wolverine Jean grey. Scarlet witch. Quicksilver Moon Knight. Ve belki de unuttuğum birçok karakter castte yok. @Umut000 Genişletmek için tıkla... Tony baba olsa yeter.
Winner dedi: Endgame sonrasına pek hakim değilim. Sürprizbozan fakat ölmeyen ancak kadroda olmayan bir sürü karakter var. Galaksinin koruyucuları'nın hikayesi bittiği için onları saymıyorum. Hulk Spider-Man (tom holland) Eternals Captain Marvel. War machine. Hawkeye Deadpool Wolverine Jean grey. Scarlet witch. Quicksilver Moon Knight. Ve belki de unuttuğum birçok karakter castte yok. @Umut000 Genişletmek için tıkla... Tony baba olsa yeter.