eren29 Üyecik Katılım 27 Şubat 2025 Mesajlar 2 Beğeniler 0 27 Şubat 2025 #1 AVG VPN hesabımı unuttum ve kayıtlı olan mail hesabımı önceden silmiştim. Bugün ödeme için mesaj geldi. Kartımda para olmadığı için çekmedi. Ben de kayıtlı olan sanal kartımı kapattım. Bir süre sonra bu abonelik iptal olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Şubat 2025
AVG VPN hesabımı unuttum ve kayıtlı olan mail hesabımı önceden silmiştim. Bugün ödeme için mesaj geldi. Kartımda para olmadığı için çekmedi. Ben de kayıtlı olan sanal kartımı kapattım. Bir süre sonra bu abonelik iptal olur mu?
Tecnworm Gelişen Katılım 12 Şubat 2025 Mesajlar 3 Beğeniler 0 27 Şubat 2025 #2 İptal olur bende aynısını yaşamıştım Artı 1 Eksi
KS KS eren29 Üyecik Katılım 27 Şubat 2025 Mesajlar 2 Beğeniler 0 27 Şubat 2025 #3 Tecnworm dedi: İptal olur bende aynısını yaşamıştım. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam para çekmesin diye sanal kartı da kapattım hatta belki kartı tanımlayamaz iptal olur diye içimi rahatlattınız. Artı 0 Eksi
Tecnworm dedi: İptal olur bende aynısını yaşamıştım. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam para çekmesin diye sanal kartı da kapattım hatta belki kartı tanımlayamaz iptal olur diye içimi rahatlattınız.