Makaleler
19
Yer
Rusya, St.Petersburg
Arkadaşlar bugün AVG İnternet Security programına geçiş yaptım ve programı etkinleştirdiğimde yanında AVG PCTuneUp, AVG AntiTrack ve AVG Secure VPN'de geldi lisanslı olarak. Benim VPN'e gereğim yok o yüzden indirmeyeceğim ancak PCTuneUp ve AntiTrack tam olarak ne işe yarıyor pek bilmediğimden indirmedim şu anlık. Bunlar ne işe yarar? İyi midir? İndirmeli miyim?

Not: Antivirüs önerisi istemiyorum!

Son düzenleyen: Moderatör:
En başta VPN kullanılmasını önermiyorum. Süprüntüleri temizlemek için AVG PC TuneUp kullanılabilir iyidir, fakat ben Microsoft PC Manager haricinde bu tarz yazılımları çok kullanmıyorum.
Teşekkür ederim, zaten kullanmıyorum VPN.

Arkadaşlar bugün AVG İnternet Security programına geçiş yaptım ve programı etkinleştirdiğimde yanında AVG PCTuneUp, AVG AntiTrack ve AVG Secure VPN'de geldi lisanslı olarak. Benim VPN'e gereğim yok o yüzden indirmeyeceğim ancak PCTuneUp ve AntiTrack tam olarak ne işe yarıyor pek bilmediğimden indirmedim şu anlık. Bunlar ne işe yarar? İyi midir? İndirmeli miyim?

Not: Antivirüs önerisi istemiyorum!
İkisini de indirdim ve başlangıçta başlamalarını kapattım. PCTuneUp güzel ama Antitrack tırt biraz. Önerim sadece PCTuneUp kurmanız.

Son düzenleyen: Moderatör: