Rehber AVG vs BitDefender

Bu AVG sanki interneti yavaşlatıyor. Roblox'da pingim artmış gibi.
Aslında yavaşlatmaz, Web Kalkanı yavaşlatabilir ancak o kadar.

Bu AVG sanki interneti yavaşlatıyor. Roblox'da pingim artmış gibi.
Bir de Gelişmiş Güvenlik Duvarı'nın ayarlarını yapın. Örneğin kendi evinizin ağındaysanız ağınızı güvenli ağ olarak seçin.

Zaten öyle ayarlı.
Web Kalkan'ından olabilir o zaman. Ki bu ping olayını Web Kalkanı olan her AV'de büyük ihtimal yaşayacaktınız haberiniz olsun. Web Kalkanı'nı kaldırmak isterseniz şöyle kaldırabilirsiniz:
Ayarlar>Genel>Sorun Giderme>Sorun Yaşamaya Devam Mı Ediyorsunuz?>Bileşenleri Ekle Değiştir>Özelleştir>Web Kalkanı tikini kaldırın (istemediğiniz özellik olursa onların da tikini kaldırabilirsiniz).

Not: Web Kalkanı'nı kaldırırsanız zararlı Web Sitelerine girdiğinizde AVG Sizi uyarmaz. Kaldırıp Kaldırmamak tamamen sizin sorumluluğunuzdadır.
Not: Kaldırıyorsanız'da bence kesinlikle tarayıcınıza bir zararlı sitelere girmeyi engelleyen güvenlik eklentisi kurun. Örneğin: MBAM Browser Guard.

Bu testler güvenilir değil. Comodo anlaşmazlık yaşamıştı.

Yıllarca Avast , AVG ve bir sürü antivirüs kullanmış biri olarak AVG ve Bitdefender gibi iki AV'de HDD'li sistemler ve düşük gereksinimli sistemler için hiç uygun AV'ler değil hem disk kullanımları hem de işlemci kullanımları tarama esnasında acayip yükseliyor sistem kitlediğini bile gördüm. Koruma konusunda ise bana göre Bitdefender her zaman bir adım daha öndedir hem çevrimdışı koruma olarak hem de gerçek zamanlı koruma olarak daha hızlı algılayıp müdahale ettiğini gördüm. AVG ile ilgili iki tane olumsuz yorumum var biri performans diğeri ise , sadece Avast türevlerinde görebileceğiniz "sisteminiz güvende değil." , "Konumunuz açığa çıktı." "Lütfen daha iyi korunmak için daha üst paketi veyahut lisan alın demesi ." Yazılımı bir AV'den çok horrorware'a dönüştürüyor. Bunun dışı AVG taş gibi AV'dir. Bitdefender'ın tek eksisi kaynak kullanımı tabii gerçek zamanlı korumasından dolayı o kadar kaynak kullanımını da hak ettiğini düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

1. Her AV HDD'li sistemleri zaten yer.
  2. AVG Çok daha hafif.
  3. AVG Başlatma anında engellemede daha iyi. Başlatma öncesinde daha kötü.

Son düzenleyen: Moderatör:
1-Her AV HDD'li sistemleri zaten yer.
2-AVG Çok daha hafif.
3-AVG Başlatma anında engellemede daha iyi. Başlatma öncesinde daha kötü.
Eset, Comodo , Zemana HDD'li sistemler için gayet hafif yazılımlar. AVG'yi bende severek kullandım ama beğenmediğim özellikleri önceki mesajımda bulunuyor. Eskiden Ransomware kaçırdığı oluyordu ama şu an veritabanlarının yenilenmiş ve korumalarının düzelmiş olması iyi bir şey.
Eset lisansımın süresi bitince Eset almak yerine AVG'yi kullanmayı düşünmedi değilim size tek bir sorum olacak hala lisans dosyası ile etkinleştir seçeneği var mı?

Yok diye biliyorum, ancak kendini korumayı deaktif edip lisans dosyasını licence klasörüne atınca değişiyor.
Comodo mu? Comodo dünyanın en fazla FP Veren AV'si bence. Ayrıca son 2 yıldır AVG'nin 1 kez olsun ransomware kaçırdığını görmedim. ESET Hafif, ancak AVG ile 50 MB Falan fark var. ESET 100 MB Kullanıyorsa AVG 150. Bende 150 kullanıyor en azından. Ve Zemana Anti-Malware, Zemana kullanılmaz.

MaxSecure ve Cylance daha çok yanlış pozitif veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…