Rehber AVG vs BitDefender

Zemana'da , Comodo'da yerli Antivirüslerimizden zamanında Zemana'yı 3 yıllık lisansla kullanmıştım ve gerçekten koruması iyiydi Malware koruması ve tespiti gayet yeterliydi , Comodo'yu da 6 ay kullanmıştım onunda koruma ve uyarı sistemi çok aktifti şüpheli gördüğü her uygulama ile ilgili bildirim gönderiyor ve müdahale'de bulunuyordu. False Positive tespitinin biraz fazla olması demek kötü AV olduğunu göstermiyor. Geri bildirim yolladığın zaman geri bildirimine de çok hızlı dönüş yapıyorlar , aynı zamanda killswitch gibi programları gayet kaliteli ve kullanışlı araçlara sahip. En azından ben kullandığım sürece boyunca ben Comodo'dan memnun kalmıştım ve sistemime o kadar zararlıdan biri bile girmemişti.

Aynen hocam, ben onun her bulduğu FP Dosyaya rapor göndersem ömrüm biter. Ayrıca Zemana ben kullandığımda oldukça da kötüydü.

Comodo'yu test ettim yakın zamanda, benim antivirüsten biraz daha kötü sonuç verse de yanlış pozitifi bol benimkinin.

Aynen hocam, ben onun her bulduğu FP Dosyaya rapor göndersem ömrüm biter. Ayrıca Zemana ben kullandığımda oldukça da kötüydü.
Sadece bir kere geri bildirimde bulunmuştum 3 saat sonra mail ile geri dönmüşlerdi. Onun dışında hiçbir sorun yaşamadım. Eskiden beri kullanıp memnun olan çok insan var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…