Makine Çeviri Avowed Türkçe Yama

Avowed Türkçe Yama ve Kurulumu (Düzenlenmiş Makine(DeepL Pro) Çevirisi)

Yama Bilgileri:

Türkçe Yama oyunun orijinal son sürümü ile uyumludur.

Türkçe Yama bütün platformlarda çalışır.

Türkçe Yama Düzenlenmiş makine (DeepL) çevirisidir.

Türkçe Yama V6 olarak güncellenmiştir. V6 ile birlikte oyunun son sürümüne uyumlu hale getirilmiş, yeni eklenen yerler çevrilmiş ve çeviride iyileştirmeler yapılmıştır.

Emeği Geçenler:

VolkTyson

Kurulum:

Aşağıda vermiş olduğumuz linkten indirdiğiniz Rar dosyasındaki Türkçe Yama exesini, oyunun kurulu olduğu ana dosya konumuna atarak, Türkçe yama exesini çalıştırın. Oyunun ana dosya konumunun seçili olduğunu kontrol ettikten sonra, hangi platformdan oynuyorsanız, o platformun yükle butonuna basarak yamayı yükleyebilirsiniz.

Gamepass için content klasörünün içerisine kurulması gerekiyor.

Yama Kaldırma:

Yamayı kaldırmak için dosya konumundaki Avowed_YamaKaldır.exe den yamayı kaldırabilirsiniz.

NOT:

Bizlere destek olmak, bizlerle daha hızlı iletişime geçebilmek, yama isteğinde bulunmak ve yamaların eski sürümlerine ulaşmak için Discord kanalımıza aşağıdaki linkten gelebilirsiniz.

Windows defender veya virustotal'da karşınıza çıkan virüs uyarıları, setup programımızın bir lisansa sahip olmaması ve bu yüzden de virustotal'de bulunan antivirüs şirketlerinin ve defenderin altyapılarının bizim programı tanıyamayıp şüpheli program olarak etiketlemesinden kaynaklanıyor. Güvenmeyecek olanlar için ise programa herhangi bir şifreleme uygulamadık. Eğer isteyen yazılımcı olursa, kodları inceleyip herhangi bir risk teşkil edip etmediğini kontrol edebilir.

Türkçe yamayı yüklemeye çalışırken erişim reddedildi hatası alanların "Yönetici Olarak Başlatması" gerekiyor. Bunun nedeni ise var olan dosyayı değiştirmek için gerekli izine sahip olmamasıdır. Bu yüzden de yama dosyasını, var olan dosyanın üstüne yazmak için yönetici olarak başlatmanız gerekiyor.

Karşılaştığınız veya gördüğünüz hataları bizlere geri bildirebilirsiniz. Buradan veya discord üzerinden iletişime geçtiğiniz takdirde yama güncellenecektir.

Discord Link:
Katıl

Türkçe Yama V6 Link:
İndir

Oyun İçi Görüntüler

Son düzenleme:
Calypso Techolay'a mı geldi? Elinize sağlık yamalarınızı kullanıyorum.

Merhaba öncelikle Türkçe yama yapan ekiplerin çalışmalarını hep takdir etmişimdir. Fakat güven fazla vermiyor. Günümüzde artık Türkçe yamaların iyi niyetle yapıldığını ben inanmıyorum. Bu benim kendi düşüncemdir. Not bölümünde "Windows Defender veya VirusTotal'da karşınıza çıkan virüs uyarıları, setup programımızın bir lisansa sahip olmaması ve bu yüzden de VirusTotal'de bulunan antivirüs şirketlerinin ve Defender'in altyapılarının bizim programı tanıyamayıp şüpheli program olarak etiketlemesinden kaynaklanıyor. Güvenmeyecek olanlar için ise programa herhangi bir şifreleme uygulamadık. Eğer isteyen yazılımcı olursa, kodları inceleyip herhangi bir risk teşkil edip etmediğini kontrol edebilir."olarak yazmışsınız. GitHub sayfasında yama yükleyici uygulamanızı atarsanız anlayan insanlar bakıp kontrol edip yıldızlarla sizi destekleyerek çoğu Türk oyunseveri güven verebilirsiniz.

Son düzenleme:
Emeğinize sağlık.
Rica ederiz, iyi oyunlar.

Beklediğim bir yamaydı emeğinize sağlık.
Rica ederiz, umarım beğenirsin yamayı ve oyunu, iyi oyunlar.

Calypso Techolay'a mı geldi? Elinize sağlık yamalarınızı kullanıyorum.
Evet, artık Techolay forumunda da paylaşım yapıyoruz. Rica ederiz, iyi oyunlar.

Merhaba, geri dönüşün ve fikirlerini paylaştığın için teşekkürler. Türkçe yamaların iyi niyetle yapıldığına inanmamana bir şey diyemem, görüşüne saygı duyarım. Zamanında bende bazı şeyleri yanlış bulduğum için Türkçe yama işine giriştim. İlk başta sadece kendi istediğim oyunları çevirip insanlarında kolayca erişebilip oynamasıydı ama sonradan işler büyüdü ve artık insanların istediği oyunlara kulak vermeye başladık. Amacımız insanların beklediği oyunları herkes gibi ilk günlerden kendi dilinde oynamasıdır. Onun haricinde bir hedefimiz yok. Yaptığımız işe de önem veriyoruz ve zamanında geliştirmek ve kolaylaştırmak içinde farklı şeyler de denedik. Launcher sistemiyle otomatik güncelleme ve yamaların çalınmasını önlemek için sistem geliştirdik ama lisans olmadığı için insanların bir kısmı normal düz setup yapın dediler eskisi gibi, bizde tekrar o sisteme döndük. Şimdi de normal dosya olarak paylaşın diyenler de var. Yani ne yaparsak yapalım illaki bir kesim mutlu olmuyor. Ancak setup sistemi bizim işimizi fazlasıyla kolaylaştırıyor ve 50 üzerinde yamamız var. Farklı yerlerde paylaşsalar bile setup sistemimizi görünce bizim olduğumuzu anlıyor insanlar ve kurulumu kolayca yapıyorlar. Bu işten anlayan insanlarda zaten kolaylıkla girip kontrol edebiliyorlar. Hatta isim vermeyeceğim ama birileri bizim setup sistemimizi bile kopyalayıp paylaşmayı denedi. Yapabileceğimiz kadar kolaya indirdik ve şeffaf olduk. Bundan daha fazlası için daha fazla bir şey yapmak istemiyorum. Çünkü kendimizi daha fazla kanıtlamaya ihtiyaç duymuyoruz. Bu işten bir kazancımız yok. Yamalar ve güncellemeler yeterince vaktimizi alıyorken, tekrardan yeni bir sisteme geçip her şeyi sıfırdan bir şeylere uyarlamak fazlasıyla vakit ve emek kaybı. O yüzden bu şekilde devam edeceğiz. Güvenip kullananda sağ olsun, kullanmayan da sağ olsun. Bize bir katkısı yok zaten, sitemiz bile yok. Gördüğünüz gibi forumlarda paylaşıyoruz ve bir kazancımız olmadığı halde yeterince çabalıyoruz. Herkesin görüşüne saygımız var, bizde bu görüşümüze saygı duyulmasını bekliyoruz.

Son düzenleme:

Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Öncelikle tabii ki de oyunların Türkçe dil desteği ile çıkış yapmasıdır. Gerek Red Dead Redemption 2 ve AC oyunlarını çok sevdiğimden dolayı ve Türkçe dil desteği ile çıkış yapmadığında dolayı birkaç ismi bilindik çeviri yapan ekiplerin yamalarını kullandım. Hayal kırıklığına uğradığım da olup gerçekten çalışmasını takdir ettiğim çevirilerde oldu. Şu dönemde artık öyle bir raddeye geldik ki saygı ve güven azaldı. Artık güvenemediğimden dolayı oynamak istediğim oyunu dil desteğine erişemediğim için oynayamıyorum, kütüphane rafımda sadece öylesine duruyor bir hediyelik süs eşyası gibi... Sizi ilk defa görüyorum, ön yargılı birisi değilimdir. Bilmediğimden soruyorum. Red Dead Redemption 2, Hogwarts Legacy, AC, The Walking Dead ve benzeri olan/olmayan diğer RPG oyunları oyunları için çıkarmış olduğunuz Türkçe yamalar var mı, eğer yoksa yakın zamanda çıkaracak mısınız? Yamanızı gerçekten denemek isterim.

Calypso ismi ile ilk defa bu forumda paylaşım yapmaya başladık. Çeviri ekibimizin adı Calypso ama öncesinde farklı bir ekipte yer aldığım için diğer forumlarda kendi hesabımla paylaşmaya devam etmiştim. 3 yıldan fazla süredir yama yapıyoruz ve 50 üzerinde yamamız var. Hogwarts çevirimiz mevcut. Ac oyunlarının çevirisini yapmadık ücretsiz hali hazırda çevirileri olduğu için, RPG oyunları olarak bir çok oyuna çevirimiz mevcut. Discord kullanıyorsanız sunucudan tam yama listesine erişebilirsiniz. Techolay forumunda vakit buldukça konuları açmaya çalışıyorum. Avowed ilk çıktığı gün çıkarttığımız bir yamaydı mesela ama bugün güncelleme verirken, aklıma geldiği için fırsat bulup burada da konusunu açmak istedim.

Discord kullanıyorum. Sunucunuza giriş yaptım. Mutlaka yamanızı deneyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…