Avrupa Birliği, Dönüşüm Terapisini Yasaklamayı Hedefliyor

80

Başarılı
İlk 1.000!
Makaleler
1
Avrupa Birliği, yeni planıyla dönüşüm terapisini yasaklamayı planlıyor. Bireylerin cinsel yönelimlerini ve kimliklilerini değiştirmeyi hedefleyen bu berbat ve çağ dışı uygulamadan kurtulmuş olacağız.

Yanlış anlayanlar olduğu için ek açıklama: LGBTQ+ toplumunun bir parçası olan bir bireyi, heteroseksüel ve/veya doğumdaki cinsiyetle aynı yapmayı hedefleyen pratiğe dönüşüm terapisi deniyor. Lezbiyen bir kızı, erkeklerden hoşlanmaya zorlayacak bir uygulama yasak olacak.

Son düzenleme:
Çocukların aklını yıkıyorlar. Erişkin yaşa gelmeden çocukları cinsiyet değiştirme ameliyatlarına sokuyorlar. Gelişim blokerleri kullandirtip ostrojen ya da testosteron tedavisine başlatiyorlar. Bazı insanların çocuk yapması yasaklanmali.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış anladınız sanırım. Lezbiyen bir kızı, erkeklerden hoşlanması için zorlamaları gibi olaylar yasak olacak.
Erişkin insanların yönelimleri kimseyi ilgilendirmez, zorlama yapilamaz ama çocukları cinsiyet değiştirmeye teşvik ABD'de yaşanan bir durum. Avrupa'yı bilmiyorum ama ABD'de bu iş aldı başını yürüdü. Savunmaları da hormonların gelişimi ama trans olmak isteyen en azından 21 yaşına gelip kafasını kullanmaya başladığında böyle bir karar verebilmeli.

Erişkin insanların yönelimleri kimseyi ilgilendirmez, zorlama yapilamaz ama çocukları cinsiyet değiştirmeye teşvik ABD'de yaşanan bir durum. Avrupa'yı bilmiyorum ama ABD'de bu iş aldı başını yürüdü. Savunmaları da hormonların gelişimi ama trans olmak isteyen en azından 21 yaşına gelip kafasını kullanmaya başladığında böyle bir karar verebilmeli.
Avrupa’da ben de hiç duymadım ama duymadan önce yasaklanması çok iyi olur. Hayattaki tek amaç, bir erkek veya kız ile birlikte olup çocuk doğurmak değil. Başkasının bedeni, kimseyi ilgilendirmiyor.

Aksine, konserde bile evlilik teklif eden harika çiftlere rastlıyoruz. Mutluluklarını kim engellemek ister ki?

Bu Avrupa niye LGBT'yi bu kadar seviyor? Bir de her sene bir harf daha ekliyorlar. Gökkuşağını kendi malınız yaptınız anladık da alfabeden ne istiyorsunuz? Neye inanırsan inan, LGBT işi biyolojiye aykırı bir kere. Bir yerlerini kestiren kadın olduğunu zannediyor ama son iki kromozomu hala XY. Çok komik bir durum. Bir de tüm fiziklerini kaybediyorlar, zombi gibi bir şeye benziyorlar. Yukarıda yazıldığı gibi Avrupa önce PKK'lılara iltica vermeyi bıraksın.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt